İçeriğe git

Levent BOYLU

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

Levent BOYLU en son kazandığı gün Nisan 19 2013

Levent BOYLU en çok beğenilen içeriğe sahipti!

Profil Bilgileri

  • İkamet
    İzmir
  • Cinsiyet
    Erkek

Levent BOYLU's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Topluluk Puanı

  1. Levent BOYLU

    Gece lambası

    Maalesef henüz Tripodum yok. Elde çektim.

    © Levent BOYLU

  2. Levent BOYLU

    Mutluluk

    © Levent BOYLU

  3. Levent BOYLU

    Selam ve teşekkür

    Teşekkür ederim. Siz üstadlarımın yazı ve yorumlarını izlemeye devam ediyorum. İnşallah ileride bende "bu fotoğrafı ben çektim" diyebilecek seviyelere geleceğim.
  4. Merhaba arkadaşlar, Uzun süredir aranızdayım ama bu ilk yazım. Fotoğraf çekmeyi oldum olası seviyorum ama maalesef bazı sebeplerden dolayı DSLR gurubuna hiç bakamamıştım. Aralık ayında şimdi zamanıdır dediğimde araştırmalarım başladı. O zamandan beri izleyici olarak yanınızdaydım. Artık kullanıcı ve soruları olacak bir üyenizim. 2 gün önce D5200 + 18-55 VR + 55-200 VR kit aldım. Daha önceki soru soran arkadaşlara yaptığınız yorumlardan SLR makinalarla fotoğraf çekmenin çok ayrı bir dünya olduğunu ve en temelden başlamam gerektiğini biliyorum. çeşitli kaynaklardan bilgi sahibi olmaya başladım bile. Makinamın kullanma klavuzu ile birlikte uyuyoruz bu aralar. Biz acemileri de düşünerek soru ve sorunlara bu kadar vakit ayırıp cevap yazdığınız ve bilgilendirdiğiniz için ben kendi adıma teşekkür etmek istiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.