İçeriğe git

Mücahit Çakmak

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

Profil Bilgileri

  • İkamet
    Bursa
  • Cinsiyet
    Erkek

Fotoğraf Bilgileri

  • Fotoğraf Makine Modeli
    Nikon D90

Mücahit Çakmak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Topluluk Puanı

  1. Mücahit Çakmak

    D90 ÇÖZÜMLEMELERİ.

    Kılavuzda yazanları deneyin, çekimler yapın zamanla alışırsınız Serdal Bey. Öyle bir anda makineye hakim olmak imkansızdır, moralinizi bozmayın Korkmayın kurcalayın biraz
  2. Mücahit Çakmak

    Tanışma ve ilk kafa şişirme sorularım :)

    Hayırlı olsun Melih Bey, gerekli cevapları değerli arkadaşlarımız vermiş Olaya doğrudan kuş ile başlamak pahalı ekipman gerektirir, fakat size önerebileceğim hem ucuz hemde tatmin edici bir lens olan Nikon 300mm f/4 AF , yalnız eski sürümü Konu ile çok ilgili olmasa da bende iş dolayısı ile Ankara'da yaşamaya başladım. Hafta sonları doğada gezip fotoğraf çekiyorum, bahsettiğim lens ile tatmin edici kuş fotoğrafları da çektim. Bu lensi göz önünde bulundurun derim
  3. Makro çekimi seviyorsanız gerek var, ama acelem yok diyorsanız biraz daha iyisi için bekleyebilirsiniz
  4. VC siz olanının o kadar ucuz olduğunu bilmiyordum, ben Türkiye piyasasından haberdarım açıkçası Yani ön son gördüğümde 1200 ile 1300 civarındaydı. Dediğim gibi hangisi alırsanız alın memnu kalırsınız. Şimdiden hayırlı olsun
  5. İki kat değil yani tam olarak Tabi karar size kalmış, ikisinden de memnun kalacağınızı düşünüyorum açıkçası.
  6. Mücahit Çakmak

    TimeLapse

    Hayranlıkla izledim..
  7. Ömer Bey bütçenizi bilmiyorum ama biraz daha arttırabilirseniz 3. sırada yazdığınız aynı lensin yeni çıkan VC'li versiyonunu tavsiye ederim. Hızlı netleme, lensin boyu sabit, toza karşı korumalı bir kaplama, geliştirilmiş renk ve keskinlik mevcut yeni versiyonunda. Eskisini kullanmadım fakat bir efsane olduğunu duymuştum, yenisini edindim birkaç hafta Önce ve gayet iyi sonuçlar elde ettim. Ben bir kullanıcı olarak yazdım, hocalar daha güzel bir açıklama getireceklerdir duruma Selamlar..
  8. Mücahit Çakmak

    Panning (Kaydırma Tekniği)

    Güzel bilgiler için teşekkür ederim, bol bol deneme yapmak gerekli
  9. Gökhan hocam dediklerinizi yaptım ve bir sıkıntı gözükmüyor. Hızlı ve aÇıklayıcı cevabınız iÇin Çok teşekkür ederim, selamlar..
  10. Konu biraz eski fakat bende aynı sorunu yaşadığımı söyleyeceğim. Yazılanları iyi anladım gibi fakat yine içimi rahatlatmak için birşey sormak istiyorum. Tamron 90mm VC USD edindim uzun araştırmalar sonucunda ve F 2.8 değerindeyken hiç kare alamadım. Genelde F 3.1 ve üzeri değerlerde oluyor, bu durumu satıcı firmaya bildirmeli miyim yoksa normal bir durum sen fotoğraf çekmeye devam et mi diyorsunuz Saygılarımla..
  11. çok teşekkür ederim Uğur Bey, bir kullanıcıdan yorum almak gibisi yok Birkaç güne alacağım, inşallah hayırlı olur. İyi günler..
  12. Uğur Bey merhaba, bende bu lensi almayı düşünüyorum. Hatta karar verdim diyebilirim. Bir kullanıcı olarak artı ve eksilerini söyleyebilir misiniz acaba?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.