İçeriğe git

Emre BÜLBÜL

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Emre BÜLBÜL Hakkında

  • Doğum Günü 06-07-1986

Profil Bilgileri

  • İkamet
    İzmir
  • Cinsiyet
    Erkek

Fotoğraf Bilgileri

  • Fotoğraf Makine Modeli
    Nikon D5100

Sosyal Ağlar

  • Web Sayfası
    http://www.akustikfotografcilik.com

Emre BÜLBÜL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Topluluk Puanı

  1. Emre BÜLBÜL

    Merhabalar,

    bugün bir soft box daha yapmayı denemeyi planlıyorum daha ufak ebatlı bakalım sonuç ne olacak?
  2. Emre BÜLBÜL

    Merhabalar,

    dediğiniz gibi kurulum için daha basit öğeler aramaktayım, hem daha iyi bir ürün için bir fikre sahip olmalıyım hemde elemanların nasıl ve hangi pozisyonlarda ne gibi kabiliyetlere ulaştığını görebilmeliyim.
  3. Emre BÜLBÜL

    Merhabalar,

    biraz daha uygun fiyatlı birşey düşünüyorum açıkçası daha küçük boyutlarda olabilir mesela, ve bu ürüne acaba 3 ayağı ve flaş bağlama ringi dahil mi?
  4. Emre BÜLBÜL

    Su

    aracıma pasta ve cila işlemi yaptıktan sonra su damlacıklarının aldığı form.

    © Emre BÜLBÜL

  5. Emre BÜLBÜL

    Merhabalar,

    yaptım zaten elimde bir tane mevcut, ama istedğim gibi oldu desem yalan maalesef onun için profesyonel bir ekipmana ihtiyaç duydum.
  6. Merhabalar adım Emre, d5100 ve d90 kullanıcısıyım. İşi bilen sizlere bir konu hakkında danışma ihtiyacı hissediyorum, kendime ait ufak bir stüdyo kurma aşamasındayım, boş bir depoyu kendime göre dizayn ettim ve bundan sonra çekimlerimi burada gerçekleştirmeyi planlıyorum. Bildiğiniz gibi ışıklandırma ekipmanı için bir çok eleman edinmem lazım ve ben bu işten zerre anlamıyorum. İlk başta tek bir ışık kaynağı ile bu adımı atmak istiyorum; hem gerektiğinde flaşımı bağlayabileceğim gerektiğinde kesintisiz ışık kaynağına dönüştürebileceğim bir soft box çeşidi var mıdır? ve soft box'tan kesintiiz güç elde etmek istediğimde kullanmam gereken ışık kaynağı nedir? bir ampul mü yoksa yassı olan softbox içine konumlanmış o eleman mı? o eleman yerine ampul takabileceğim bir softbox çeşidi var mı? ve son sorum tavsiye edebileceğiniz uzun mesafeli değil benim kısa vadede işimi görücek fiyatı uygun bir softbox var mıdır? Malum depoyu atelyeye çevirme işlemi gayet tuzlu bir olay ilk başta çekimlerime başlayabilmem için maliyeti kısmam gerekiyor, yardım eden herkese çok teşekkür ederim saygılar...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.