İçeriğe git

burhan eren

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

burhan eren Hakkında

  • Doğum Günü 29-02-1988

Profil Bilgileri

  • İkamet
    Sinop
  • Cinsiyet
    Erkek

Fotoğraf Bilgileri

  • Fotoğraf Makine Modeli
    Nikon D3200

Güncel Profil Ziyaretleri

2.318 profil görüntüleme

burhan eren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Topluluk Puanı

  1. burhan eren

    Şanlıurfa

    © burhan eren

  2. burhan eren

    Kibrsa beklerim

    Hoşbuldum üstadım kola ile traş olanlardan mısın sende evet allaha şükür suyumuz vardı,türkeli bizim tümenin olduğu yerdi.gerçekten sıkıntıydı. Hatırlamak dahi istemiyorum.
  3. Mehmet hocamın olumlu yorumlarıyla 55-200 almıştım. Mutlu mesut yaşıyoruz
  4. burhan eren

    Kibrsa beklerim

    Askerlik nedeniyle bende aklımdan atamyıorum kıbrıs'ı. 3 ay oldu geleli şuan yoluna altın serseler gitmem sanırım güzelyurt-zümrütköy
  5. burhan eren

    hem yeni hem de amatör üye :)

    Hoşgeldiniz
  6. burhan eren

    Benden de herkese selamlar :)

    Fikir ilgimi çekti takipteyim . Hoşgeldiniz bu arada.
  7. Bende arkadaşın 50mm si ile uzatma tüpü kullandım. Ucuz etin yahnisi yavan oluyor gerçekten. Netleme yapmakta fotoğrafı çekmekte gerçekten zor. Denemekte fayda var ancak tatmin edici olmuyo genelde.
  8. burhan eren

    Yeşil tırtıl

    Bu tırtılın sonu pırpır olmaz

    © burhan eren

  9. burhan eren

    Şeyma

    © burhan eren

  10. D3200 ile arkadaşımdan alıp kullandım bahsettiğin lensi ancak bi türlü istediğim verimi alamadım.Mehmet abininde söylediği gibi full zoomda kesinlikle titretmeden çekemedim(tripod kullanmadım).en ufak kımıldama lense kocaman bir hareket olarak geri dönüyor ve çektiğim fotoğraflarda ağızla burunun yeri değişiyor.Auto Focus benim kullanma imkanı bulduğum modelde vardı ancak 18-55 e kıyasla çoook çok yavaş geldi bana(ya da ben beceremedim.).Tamron 70-300 de bu kadar sıkıntı yaşayınca haliyle aklıma mehmet abinin 55-200 tavsiyesi geldi ve kesinlikle uyacağım.
  11. burhan eren

    Davut(Oil Paint)

    © burhan eren

  12. Abi çok teşekkür ederim.Mesaj alındı
  13. burhan eren

    DSC09339 (1936 X 1296)

    Kurabiye Canavarı

    © burhan eren

  14. Mehmet abi kıyaslama açısından yanlışmıdır bilmiyorum ama birkaç yerde 18-55'in yanında 55-200 mü yoksa sigma 18-200 mü kullanılır diye tartışmalar gördüm.Sigma 18-200 ile ilgili fikrin nedir acaba ? 55-200 ü sen söyledikten sonra şöyle bir araştırdım fiyat açısından gayet makul bir lens.performansı senin dediğin gibiyse denenebilir bence.
  15. burhan eren

    Renk Değerleri Hakkında Yardım

    yok zaten bütün fotoğrafları raw çekmeye kalksam işin içinden çıkılmaz Şimdilik yeni öğrendiğim için böyle çekiyorumki PS de hangi parametlerin hangi etkilere sahip olduğuna hakim olmak için elimde örnekler olsun. fatih abi eğer bulabilirsem picture controlüde kurcalayacağım inşallah
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.