İçeriğe git

mehmet açık

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Profil Bilgileri

  • İkamet
    Manisa
  • Cinsiyet
    Erkek

Fotoğraf Bilgileri

  • Fotoğraf Makine Modeli
    Nikon D300

Sosyal Ağlar

  • Web Sayfası
    http://500px.com/mehmetacik

mehmet açık's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Topluluk Puanı

  1. mehmet açık

    Martının Avı

    © mehmet açık

  2. mehmet açık

    av

    İlginiz ve yorumlarınız için çok teşekkürler. Makine olarak D300 kullanıyorum ama exif bilgilerinde D300s olarak çıkmış.
  3. mehmet açık

    av

    Van'ın Erciş ilçesinde Van Gölünden akarsu içlerine üremek için giden inci kefallerinin zorlu yolculukları sırasında avlanan martılar.

    © mehmet açık

  4. mehmet açık

    d300s mi d7000 mi?

    Anlıyorum Mehmet bey kusura bakmayın mesaj için. Fotoğrafa yeni başladım sayılamaz uzun süredir ilgim var ve ilgilenmekteyim. Mesleğim fotoğrafçılık değil yani bu işten para kazanan biri değilim fotoğraf çekmekten zevk aldığım için fotoğrafçılıkla uğraşıyorum bu alanda da bütçem el verdiğince zamanla kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu alanda da eksikliklerim olduğunu her zaman kabul ederim yoksa herşeyi öğrendiğimi hissettiğimde zevk alamam bu uğraşımda. D300 ün farklı bir segment olduğunu anlıyorum ancak ikiside dx format makine bu segment farklılığını öğrenmek istiyorum d7000 in daha güncel makine olması bende soru işareti oluşturuyor. Daha doğrusu d300 hakkında ki eksikliklerimi gidermek için araştırıyorum. Deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
  5. mehmet açık

    d300s mi d7000 mi?

    TeşekkÜr ederim Ümit bey, Doğan bey. çekebileceğim fotoğraflarla alacağım makinenin hakkını verebilir miyim bilemem ama bu işi severek yapmaktayım, yaparken de makineden zevk almak da önemli benim için hakkını verebilmek bana göre göreceli bi durum
  6. mehmet açık

    d300s mi d7000 mi?

    teşekkür ederim Gökhan bey anladığım kadarı ile mutlaka bir fark vardır ama fark edilecek düzeyde değil. tabi arada ki farkı halen merak etmiyor değilim yine bu konuda bilgisi olan olup paylaşan olursa memnun olurum.
  7. mehmet açık

    d300s mi d7000 mi?

    d300s in daha iyi oldugunu biliyordum peki bunda expeed 2 nin mi etkisi vardır. işlemci sadece hız ile mi alakalı
  8. mehmet açık

    d300s mi d7000 mi?

    foruma yeni üye oldum ben artık eski bir sony kullanıcısıyım. bir talihsizlik nedeniyle makinem hasar gördü. Türkiye şartlarında ki sony pazarının kıtlığı nedeniyle nikon a gecmeye karar verdim ancak bu konuda kararsızlığım var. d300s ile d7000 arasında kafamda soru işaretleri mevcut. özellikleri bakımından iki makinede ihtiyacıma cevap verebiliyor ancak seri çekim hızı, af ve crostyp sayıları, profesyonel gövde, tuş dağılımı kullanımı, ıso başarısı nedenıyle d300s daha önde duruyor bende. d7000 i düşündüren sadece sıfır alabılme ımakınımın olması ve expeed 2 işlemci kullanması. expeed ve expeed 2 arasında kı farkın ne anlama geldiği konusunda yardımcı olabılırmısınız ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.