İçeriğe git

metin timur tüfekçiler

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

metin timur tüfekçiler Hakkında

  • Doğum Günü 18-04-1983

Profil Bilgileri

  • İkamet
    İstanbul
  • Cinsiyet
    Erkek

Fotoğraf Bilgileri

  • Fotoğraf Makine Modeli
    Nikon D7000

metin timur tüfekçiler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Topluluk Puanı

  1. İnsanın yeğeni gibi değerlisi yok. Amca olmak bi başka duyguymuş. 😊😊😊

    © metin timur tüfekçiler

  2. metin timur tüfekçiler

    Aral

    Ellerinize sağlık. Çok başarılı bir çalışma olmuş..
  3. metin timur tüfekçiler

    Rsz Csc 0197

    kediler ve bazı köpeklerin asilliğine bayılan biri olarak onları fotoğraflamayı çok seviyorum. çok başarılı bir çalışma olmuş. ellerinize sağlık...
  4. Eminönü sahilinde bir akşamüstü... Kestanelerin dumanı üstünde, sıcak sıcak... (50mm ile ilk çekimler...)

    © metin timur tüfekçiler

  5. bende yeniyim bende yeniyim ) hoşgeldin.
  6. @ertan öztürk. 55 200 vr olmayan versiyon şu anda teknosa da 399 lira. En ucuzda orada. Hatta şöyle diyim ömer hayyamda girmedik dükkan bırakmadım. Onlar bile teknosa fiyatının altına düşemediler. Sanırım şu anda kampanya var bu lenste. O yüzden alsam mı diye sormaktayın. Vr li 55 200 ise f değeri olarak 0.5 daha düşük üstelik. Ömer hayyam da 800 ila 90p lira civarında değişim gösteriyor. @mehmetköse gerçekten bilgilendirmeleriniz, ilginiz çok harika. Çok teşekkürler. Heöen üstte fiyatları ve bu fiystları nereden aldığımı yazdım. Gerçekten baya fark varmış Sizin bulunduğunuz yer ile arasında.
  7. Teşekkürler ilgine í ½í¸Š arada büyük fark olunca insan bilemiyor tabi.
  8. Paylaşım için çok teşekkürler. Çok yararlı. Ben bişey sormak istiyorum. Şimdi 55 200 naliyeti düşük demişsiniz ama vr olmayan ve f 4.5 - 5.6 olanın fiyatı düşük. Diğeri hemen hemen iki katı fiyatı var. Ucuz olanını alsak diğerine göre çok mu kötü iş çıkartırız. Yoksa Vr olmayanda kafi gelir mi? Yukarı da sordum ama arkadaşın biri dalgs geçer gibi Vr nedir bilmiyomusun gibi bi cevap verdi. Ben Vr nedir biliyorum. Acemi olsam da o kadar da cahil değşlim. Ama öğrenmeknistediğim şu. 55 200 dx g serisi f 4.5 - 5.6 lens 400 lira. 55 200 VR dx g serisi f 4 - 5.6 lens ise 900 lira. yani ucuz olanı al işini görür mü dersiniz. Yoksa hiç alma paranı biriktir pahalıyı almı dersiniz.
  9. Evet vr'ın ne olduğunu biliyorum. teşekkürler...
  10. metin timur tüfekçiler

    D7000 - D5300

    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana í ½í¸Ší ½í¸Š
  11. Hmm portre konusunda hiç bilgili değilim ama ilgiliyim. Lensi alalı iki gün oldu ki tavsiye üzerine almıştım. Ama etrafı çekerkende çok keskin iyi bi lens. Hemde dediğiniz gibi fiyat ve yaptığı iş çok başarılı ve ucuz. Diyafram 1.8 olması da cabası... 55 200 alacağım o zaman. Sizin tavsiyeniz ve kullanmış olmanız pozitif yorumlarınız sayesinde. iyi olacağına eminim. İki tane var ama. Birisi Vr li f 4 - 5.6 ... Diğeri vr siz f4.5 - 5.6... Aralarındaki fark çok fazlamıdır? Fiyat farkı baya varda...
  12. Evet bahsettiğimiz lens o. Portre için 50 mm yi aldım. Gayet memnunum şu anda. Zoom lens olarak kullanmayı düşünüyordum açıkçası. Önermez misiniz?
  13. Kesinlikle. Daha çok yeni almama rağmen iki günde güzel kareler çektim. 50 mm hem fiyatıyla hemde keskinliğiyle çok kaliteli bir lens. Prime lensler içinde en twrcih edileni sanırım. 55 200 hiç test etme şansım olmadı ama en azından sen bakabilmişsin bende alıcam sanırım. Sanada hayırlı olsun.
  14. Açıkçası bende dün 50 mm lens aldım. Ve 55 200 vr dx g serisi lensi gördüm. Almayı düşündüm ama tavsiyelere kulak vermeden almak istemedim. Sanırım bu lensi kullanan kimse yok. Sormanıza rağmen bu lensi anlatmak yerine kendi ellerindekileri ankatmış herkes. 55 200 nasıl bir lens aralığıdır? Ona verilecek paraya değer mi? Kullanan ya da bilgiai olan varsa bende merak ediyorum.
  15. metin timur tüfekçiler

    D7000 - D5300

    Merhabalar. Bende senin gibi burada yeni bir üyeyim. Ancak Nikon'un daha önce birçok makinesini kullanmış biriyim. Elimden bugüne kadar D3000, D300, D300S, D5100, D7000 geçti. En son geçtiğimiz Haziran ayında D7000 kullanıyordum ve bazı özel nedenlerden satmam gerekti. Geçtiğimiz hafta rahatladım ve tekrar şöyle bi bakındım. Bu süreçte neler çıkmış, neler eklenmiş Canon ve Nikon'a diye. Pek birşey göremedim. Eğer ki FF makine alacak gücün yoksa. 1500 - 2000 lira arası bir rakamlardaysan D7000 emsallerinden çok daha iyi. He 2000'nin üzerine çıkarım sadece body fiyatında diyorsan, o zaman ben hiç düşünmeden FF makinelere yönel derim. Nikon'un 5*** serileri çok iyi bir seri değil. Makinelerin kağıt üzerinde iyi olmalarına da bakmamak lazım. Tecrübeler ve denemeler çok önemli. Uzun lafın kısası D7000 almalısın )
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.