Gökhan YAZICI 856 Oluşturuldu: Temmuz 17, 2013 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 17, 2013 Bu konuda gördüğümüz, güzel, faydalı kampanya ve fırsatları paylaşalım.Geçenlerde eBay'dan şöyle bişey aldım.http://www.ebay.com/itm/270950995536?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649Yaklaşık 20TL 4 adet lens çantası.ürünler bugün elime ulaştı (15 gün) ve kalitesi oldukça iyi.At içine lensi top oyna değil elbette !Ancak fazlası koruyucu bişey. Kesinlikle tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistoz 1 Temmuz 18, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 18, 2013 gönderildi Gerçekten çok iyiymiş. Omuz çantasının küçük, sırt çanasının büyük geldiği gezilerde kurtarıcı olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 18, 2013 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 18, 2013 gönderildi Yan tarafındaki klipsler sayesinde çantaya vs de asılabiliyor.Fazlası ile iyi.Fiyatını göz önüne alınca bence çok çok iyi hatta.Nikon un orjinal (olduğu söylenip, piyasada satılan) siyah kadife çantasından 10 kat daha sağlam ve yumuşak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Temmuz 18, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 18, 2013 gönderildi e-bayden amazondan alışveriş olayını hala çözemedim bunların kargo ücretleri nasıl oluyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AlmiOfficial 9 Temmuz 18, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 18, 2013 gönderildi Fiyat gerçekten inanılmaz! Elim durmaz benim şimdi, teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistoz 1 Temmuz 18, 2013 gönderildi Paylaş Temmuz 18, 2013 gönderildi e-bayden amazondan alışveriş olayını hala çözemedim bunların kargo ücretleri nasıl oluyor?Bu üründe kargo ücretsiz mesela. Daha doğrusu fiyata kargo ücreti dahil. En sevdiğim de bu zaten, böyle bir seti Türkiye'den almaya kalksanız 20 TL'yi sadece kargoya verebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Şubat 10, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 10, 2014 gönderildi Perfect Effect V899.95$ lık program bir süredir ücretsiz dağıtılıyor.http://www.ononesoftware.com/landing/pe8offer/Formu doldurup downloada başlayın email ile lisans dosyası gelecektir.99$ edecek bir program olmasada yinede fena değil. Nik Software nin Color Efex programından daha gelişmiş bir program. Baya bir ince ayara olanak tanıyor.Youtube da baya bir öğretim videosu var.Sonuçta bedeva, denemekten zarar gelmez.Not: tek başına fotoğraf işleyemez, lightroom veya photoshop gibi programların üstüne kurulup sadece farklı efektler verir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simurg Digital 7 Şubat 10, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 10, 2014 gönderildi suan indiriyorum uygulayabilirsem paylasirim tecrübelerimi tesekkürler paylasim icin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simurg Digital 7 Şubat 10, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 10, 2014 gönderildi program cok etkileyici, bir cok efekt ve buna bagli secenekler mevcut bundan sonra bol kullancagim bir program ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Şubat 10, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 10, 2014 gönderildi e-bayden amazondan alışveriş olayını hala çözemedim bunların kargo ücretleri nasıl oluyor?ücretsiz kargo seçeneği olan ürünleri tercih ediyorsunuz her hangi bir kargo ücreti yansımıyor..TR'de 60 tl olan bir mSATA ssd dönüştürücüyü ebay'dan kargo dahil 6 dolara aldım..çoğu ürün TR ye göre çok ucuz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 12, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 12, 2014 gönderildi peki gümrük olayı nasıl oluyor. Herhangi bir ek ücret ödüyor musunuz? Mesela dx.com dan aldığım ürünlerde daha gümrüğe takılan olmadı ama pek kaliteli ürünler yok dx de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Şubat 12, 2014 gönderildi Paylaş Şubat 12, 2014 gönderildi peki gümrük olayı nasıl oluyor. Herhangi bir ek ücret Ödüyor musunuz? Mesela dx.com dan aldığım ürünlerde daha gümrüğe takılan olmadı ama pek kaliteli ürünler yok dx deBir Çok gÖnderici CustomDeclaration'a düşük bedel yazıyor. Bildiğim kadarıyla şuan kargo dahil 75 Eur'a kadar gümrükten muaf. Ancak aldığınız şeylerin tabiki telefon , alkolu iÇecek , sigara , f.Makinası vs gibi şeyler olmaması lazım. Ebay üzerinden 120 , diğer kanallardan ise yüze yakın değişik ürün aldım. %95 de gümrük vs Ödemedim. En Çok Ödediğim 2-3 günlük ardiye parası olmuştur. Bunların iÇinde en yüksek tutarlısı 900 USD lik bir RC model kiti idi. Yüksek tutarlı ürünlerde işiniz biraz şansa kalmış. Eğer PTT kanalıyla getirtirseniz en kÖtü ihtimal %18 vergi Ödemek olur. ( 75 Eur üzeri iÇin ). En son 830 usd lik bir Lens aldım. GÖndericiye kutusunu istemediğimi sÖylemiştim oda ince bir poşete sarip kargoya vermişti. Allahtan başına birşey gelmemişti. Ancak herne olursa olsun FedEX , DHL ve UPS gibi taşıyıcılarla Çalışmamaya bakın.Zaten DX gibi firmalar pahalı taşıyıcılarla pek Çalışmazlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın