akif yüzbaşıoğlu 3 Oluşturuldu: Ağustos 22, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 22, 2014 vr1 ve vr2 arasındaki farklar tam olarak nedir bilmiyorum..bildiğim tek bişey var vr2 ikinci eli bile çok pahalıvr1'in sıfırı yok. sonuçta kendi çapımda manzara, hayvan vs. fotoğrafları çekiyorumvr1 ikinci el alsam herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ağustos 22, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 22, 2014 gönderildi VR 2 VR1 den 1-2 stop öndedir birde vr2 de zoom kilidi var başka bir fark yok.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ağustos 23, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 23, 2014 gönderildi 2 lensi de kullanmadım benim görüşüm değildir!Ken Rockwell'e göre; 18-200 VR ve VR2 bire bir aynı lensler. Aralarında tek fark VR teknolojisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın