İçeriğe git

Tamron 24-70mm f/2.8 di vc usd ve yeni versiyonu hakkında

CEMAL SARAN

Recommended Posts

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım, güzel sohbetler ve bilgi paylaşımları olmasını dilerim.

Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD lensi herkes biliyordur şimdi bu lensin yeni versiyonu Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2  ve ayrıca Tamron 70-200mm F/2.8 Di VC USD SP Tele Zoom Lensinde yeni versiyonu Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Lens piyasaya yeni çıktı,  tabiiki daha pahalı, aralarındaki fark bu kadar fazla para vermeye değer mi? bunu soracaktım. 

- CEMAL SARAN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Karar vermek için biraz beklemekte yarar var gibi. Çıkalı bir ay olmuş bir lensin daha testleri ve karşılaştırmaları pek ortada yok. Özelliklerine bakınca birbirinin aynı görünüyor ama biri bir aylık, diğeri 5 yıl öncesine ait. Fark varsa da, paraya değer mi, görmek gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

On 02.08.2017 at 11:58, CEMAL SARAN yazdı:

Merhaba,

Aranıza yeni katıldım, güzel sohbetler ve bilgi paylaşımları olmasını dilerim.

Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD lensi herkes biliyordur şimdi bu lensin yeni versiyonu Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2  ve ayrıca Tamron 70-200mm F/2.8 Di VC USD SP Tele Zoom Lensinde yeni versiyonu Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Lens piyasaya yeni çıktı,  tabiiki daha pahalı, aralarındaki fark bu kadar fazla para vermeye değer mi? bunu soracaktım. 

hayırlı olsun.

ben de aynı aralıkta tamron tokina arasındayım.

tamron 24-70i kullanan herkes çok keskin olduğunu söylüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.