CEMAL SARAN 0 Oluşturuldu: Ağustos 2, 2017 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 2, 2017 (düzenlendi) Merhaba, Aranıza yeni katıldım, güzel sohbetler ve bilgi paylaşımları olmasını dilerim. Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD lensi herkes biliyordur şimdi bu lensin yeni versiyonu Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 ve ayrıca Tamron 70-200mm F/2.8 Di VC USD SP Tele Zoom Lensinde yeni versiyonu Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Lens piyasaya yeni çıktı, tabiiki daha pahalı, aralarındaki fark bu kadar fazla para vermeye değer mi? bunu soracaktım. Ağustos 2, 2017 - CEMAL SARAN tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emin İpek 46 Ağustos 2, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2017 gönderildi Karar vermek için biraz beklemekte yarar var gibi. Çıkalı bir ay olmuş bir lensin daha testleri ve karşılaştırmaları pek ortada yok. Özelliklerine bakınca birbirinin aynı görünüyor ama biri bir aylık, diğeri 5 yıl öncesine ait. Fark varsa da, paraya değer mi, görmek gerek. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CEMAL SARAN 0 Ağustos 2, 2017 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 2, 2017 gönderildi Evet haklısınız bir süre beklemek lazım, alıp kullananların yorumları yavaş yavaş ortaya çıkar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T&K 3 Ağustos 3, 2017 gönderildi Paylaş Ağustos 3, 2017 gönderildi On 02.08.2017 at 11:58, CEMAL SARAN yazdı: Merhaba, Aranıza yeni katıldım, güzel sohbetler ve bilgi paylaşımları olmasını dilerim. Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC USD lensi herkes biliyordur şimdi bu lensin yeni versiyonu Tamron SP 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 ve ayrıca Tamron 70-200mm F/2.8 Di VC USD SP Tele Zoom Lensinde yeni versiyonu Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 Lens piyasaya yeni çıktı, tabiiki daha pahalı, aralarındaki fark bu kadar fazla para vermeye değer mi? bunu soracaktım. hayırlı olsun. ben de aynı aralıkta tamron tokina arasındayım. tamron 24-70i kullanan herkes çok keskin olduğunu söylüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın