İçeriğe git

Fotoğraf yazicisi

ifyium

Recommended Posts

ben de her seferinde alsam mı acaba diyorum ancak 10x15 cm fotoğrafı 60krş a bastırabiliyorum ve kalitesi de iyi. peki 500-100tl arasında alınacak bir cihaz aynı baskı kalitesini verir mi? maximum hangi boyutta kağıda basabilir? kağıtlar kaç para ve mürekkebi nekadardır? bu gibi sorulara cevap aramaya başlayınca vaz geçiyorum. bir dosya oluşturup toptan bastırıyorum. ama düğün fotoğrafçısı iseniz ve anında baskı alıp satacaksanız profesyonel makine lazım gibi ve yatırım olarak görüp ona göre bakılabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2 saat önce, neehot yazdı:

ben de her seferinde alsam mı acaba diyorum ancak 10x15 cm fotoğrafı 60krş a bastırabiliyorum ve kalitesi de iyi. peki 500-100tl arasında alınacak bir cihaz aynı baskı kalitesini verir mi? maximum hangi boyutta kağıda basabilir? kağıtlar kaç para ve mürekkebi nekadardır? bu gibi sorulara cevap aramaya başlayınca vaz geçiyorum. bir dosya oluşturup toptan bastırıyorum. ama düğün fotoğrafçısı iseniz ve anında baskı alıp satacaksanız profesyonel makine lazım gibi ve yatırım olarak görüp ona göre bakılabilir.

Katılıyorum. Bende bir HP fotoğraf yazıcısı var. Maliyetinden vazgeçtim, kartuşunu bulamıyorum. Çok satılan bir şey olmayınca kimse bulundurmuyor. Baskı kalitesi de, evdeki normal HP yazıcınınkinden çok farklı değil. Şu an baskı için normal yazıcıyı kullanıyorum, hiç olmazsa A4'e kadar her şeyi basıyorum. Amatör kullanıcı iseniz bence de kaliteli fotoğraf basan normal yazıcı alın!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben de arkadaşlara katılıyorum. Çok sayıda baskı alacak profesyonel bir sistem kurmadıkça dışarıda bastırmak hem ekonomik hem de daha kaliteli olur.

Tek önemli olan iyi bir yer bulup sürekli aynı yerle çalışmak. Hatta bu bir internet sitesi bile olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İyi bir indirim yakalayıp Epson L810 almıştım. Fotoğrafları 300gr mat kağıda basıyorum. Orjinal mürekkeplerle 10x15 baskı tahmini olarak 40-50krş aralığında olur. Genelde 13x18, çok beğendiğim fotoğrafları da A4 boyutunda basıyorum. Maliyetinden öte, anında basabilmek, eşe dosta fotoğraflarını basıp hemen vermek ayrı bir keyif. Kalite olarak çok beğeniyorlar. Hatta kendim bastım deyince inanmıyorlar. Burada kağıdın 300gr olmasının büyük payı var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.