İçeriğe git

Sizce yeni fotoğrafa başlayan biri kursa gitmeli mi?


Recommended Posts

YouTube'dan video izleyerek ve yazılar okuyarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum Sizce kursa gitmeden kendimi nereye kadar götürebilirim course ne derece faydalı acaba

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben kursa gitmeye bir türlü fırsat bulamamıştım ama ilgi merak ile kitaplar, forumlar, YouTube ve sosyal medya ile birşeyler yapmaya çalıştım. Sonra fırsatını buldum ve kursa gittim 1-2 ders. Bildiğim şeyler dışında birşey gösterilmedi. Kursun sonuna kadar olan ders programına baktım, hepsi bildiğim şeyler farklı birşey yok. Ama workshoplara katıl veya fotoğraf klüpleri ile günübirlik gezilere çık bilgi alışverişinde bulun. Beğendiğin fotoğrafları taklit etmeye çalış, nasıl çektiklerini çözüp uygulamaya çalış ve bir süre sonra sen kendi farklı konularında güzel teknikler kullanmaya başlarsın. Önce taklit etmekten çekinme.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@neehot arkadaşımın dediği gibi kursa gitmekten çok fotoğrafçılarla takıl fotoğraf gezilerine katıl ve direk görerek yaşayarak öğren. Çok faydasını göreceksin. Tabi geziye çıkmadan önce bilgi olması amacıyla o konuyla alakalı youtube veya bloglardan bilgi edin bu şekilde öğrenmen çok daha hızlı olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İllaki paralı kurslara gitmen gerekmez. Halk Eğitim Merkezi'nde ücretsiz kurslar da var. Seviyesi düşük de olsa, sizi bir şeyler yapamaya zorlar ve ne kadar okursanız okuyun, her zaman birilerinden öğrenecek bir şey çıkıyor. En azından aynı amacı paylaşanlarla bir arada olur, fikir paylaşırsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.