İçeriğe git

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

11-04-2013 üzerinden en yüksek itibara sahip içeriği gösteriliyor Her alanda

  1. makina üzerinden tam olarak fullExif göremezsiniz ancak belirli şeyleri tabiki görebilirsiniz bunlar modeller arasında değişim sağlıyor haliyle daha geniş bilgi ve farklı özellikeri gösterme gibi. Makina menülerinde bununla ilgili bir bölüm var aşağıdaki Playback menüsünde göreceğin "Playback display options" sekmesinden fotoğraf önizleme sayfasında joystick tuşları ile aşağayukarı bastıgınızda görmek istediğiniz menü ve exifleri seçebilirsiniz. Sizin sorununuz ise burda'dır bunlar kapalı idir.
    2 puan
  2. Savaş Fotoğrafçısı (War Photographer) bol ödüllü bir belgesel,ünlü savaş fotografçısı James Nachtwey hakkında ,sanatçının nasıl ve nerelerde çalıştığı ve projeleri üzerine görüntüler var. Bölüm 1 : Bölüm 2 : Bölüm 3 : Bölüm 4 : Bölüm 5 : Bölüm 6 : Bölüm 7 :
    2 puan
  3. Benim de geldi başıma bir kere..Ondan sonra tövbe ettim kefil olayına..Ne olurum ne olunmasını isterim..
    1 puan
  4. Şahsen D700 kullanıcısı olsam; Nikkor 35mm F1.8G yerine Sigma 35mm F1.4 istedim (bu lense hayran kaldım) Nikkor 50mm F1.8 yerine F1.4G veya Sigma 50mm F1.4 falan isterdim veya 55mm F1.2 falan Tamron 17-50 yerine Nikkor 24-70 Nikkor 80-200 yerine 70-200 VR II 85F1.4G Tarzı lensler istedim. At arabasına binip eşşek bağlamazdım yani kısaca Hakkını vermek istedim. Ha fotoğrafçı vardır filmli makine ile sana vay be dedirtecek fotoğraf çeker ama ben onlardan değilim, olmak gibi bir niyetim veya çabam da yok. Net aleminde de öyle bir insanı görmedim (ancak belireteyim ki başka insanların fotoğraflarını da oturup incelemem). Demiştim.
    1 puan
Bu afiş şu şekilde ayarlanmıştır: İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.