İçeriğe git

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

20-07-2013 üzerinden en yüksek itibara sahip içeriği gösteriliyor Her alanda

  1. Hocam senin ekipman arada kaynadı
    1 puan
  2. en mantıklısıda bu zaten. burada asıl kahraman lenstir.. illa ff olacak diye bişey yok ayrıca Mehmet hocanında dediği gibi, DX gövdelerin FX gövdelere tercih edildiği yerler de yok değil. mesela kuş fotoğrafçıları için DX gövde büyük bir artıdır. elinde doğru dürüst lensi olmayan birisi zannediyor ki üst seviye FF gövde alınca imaj kalitem süper hiper olacak. ama alakası omadığını görünce hayal kırıklığına uğranılıyor. ferrarisi olanın serçe lastiği takması gibi bir şey bu.
    1 puan
  3. sadece D800 için değil pro olsun amatör gövde için olsun kaliteli lensler almadıkça imaj kalitesi farkını çok fazla anlayamazsınız. sizin yerinizde olsam, d7000 i elimde tutarak elimdeki lensleri satıp profesyonel lenslere yönelirdim. diğer türlü d800 tatmin edici olmaz. aşağıdaki linkte pro gövde ve ucuz lens - ucuz gövde ve pro lens videosunu izleyin derim.
    1 puan
  4. Arkadaşınız olaya yeni başlayan biriyse 18-105 alsın. Fazlası ile yeterli bir lens. Biraz kullansın eğer daha çok zoom isterse yanına birde 55-200 VR alır. Yada dediğiniz gibi 50mm F1.8D. Yok ben illa farklı bişey alıcam 18-105 istemiyorum diyorsa öyle sanıyorum ki 16-85 en iyi seçenek ve 18-105 in bır adım ötesi. İkinci eli nerden baksan 800-1000TL arası değişiyor bu lensinde. Yok ben onu beğenmedim derse geri çok seçenek kalmıyor. Tamron 17-50, Tamron 24-75 yani yada bunların Tokina veya Sigma muadilleri çünkü 500$ a hem kaliteli olacak, hem geniş zoom aralığı olacak malsef yok. Bir amatör için Tamron 17-50 ve 55-200 VR çok iyi bir kit. İlerde az buçuk parası olunca 50mm F1.8D de aldığı zaman mis daha ne olsun.
    1 puan
Bu afiş şu şekilde ayarlanmıştır: İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.