İçeriğe git

Liderlik Tablosu

Popüler İçerik

22-07-2013 üzerinden en yüksek itibara sahip içeriği gösteriliyor Her alanda

  1. mehmet bey çok teşekkür ederim. acemiyim bu konuda. çok teknik bilgim olmadığından derdimi çok iyi anlatamamış olsamda siz beni çok iyi anlamışsınız. ilginize çok çok teşekkürler
    1 puan
  2. Direk makineden JPEG, hiç işlenmemiş sadece ebatları ufaltılmış. A modu; F2.8, iso 160, 1/2000 Sadece filtre takıldı; F2.8, iso 160, 1/160 Beyaz dengesi biraz bozuldu ama öncesinde gördüğüm mor ND filtrelerine nazaran... Böylesine can kurban. İmaj kalitesinde ben kayıp sezemedim, hatta biraz daha karanlık olduğundan sanki detay biraz fazla gibi geldi ama emin değilim. Bir tanede S modunda deneme yaptım. iso 100, 1/50 ayarlı filtreli iken diyafram F2.8 oldu. Filtreyi çıkarttım F32 oldu
    1 puan
  3. Hoya 72mm Pro1 ND x64 133,99TL Hakkatten helal olsun adamlara sıfıra yakın bozulma var. Eve gideyim 1-2 örnek foto ekleyeceğim.
    1 puan
  4. Olmaz. ISO duyarlılığı aynıysa aynı kadrajda gene 1/200 verir. Ama birebir aynı kadraj olacak. Bazen iki adım geriye çekilince perspektif değişir ve arka plandaki bazı objeler de sen farkında olmadan kadraja girebilir.
    1 puan
  5. Birkaç ay önce bir arkadaşımdan söyle bişey duymuştum... Neyse tam aramızda geçen muhabbeti hatırlayamadım o sebepten direk soruyu sorayım. FF bir gövdeye 50mm lensi tatktık A modunda, F5, iso 100 tuttuk bir yere. Alet enstantene hızını 1/200 ölçtü diyelim. Sonrada APSc bir gövdeye aynı 50mm i taktık, F5, iso 100 aynı noktaya tuttuk (hatta biraz geri çekilip aynı kadrajı yakaladık). Alet yine enstantene hıznı 1/200 mü ölçecek yoksa 1/180 160 100 falan ölçme gibi bir durum olurmu? Yani sensörün ebatları, daha çok ışığı alması falan etkenmidir bu konuda?
    1 puan
  6. 1 puan
Bu afiş şu şekilde ayarlanmıştır: İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.