İçeriğe git

Liderlik Tablosu

  1. turkstockfotograf

    • Puan

      2

    • İçerik sayısı

      244


  2. Fatih Akbörü

    • Puan

      2

    • İçerik sayısı

      244


  3. Turan Babacan

    • Puan

      2

    • İçerik sayısı

      469


  4. Sebahattin Demir

    Sebahattin Demir

    Forum Editörü


    • Puan

      1

    • İçerik sayısı

      1.068


Popüler İçerik

27-12-2015 üzerinden en yüksek itibara sahip içeriği gösteriliyor Her alanda

  1. Aşağıdaki videoda lightrom da gönderdiğiniz fotoğrafların benzerlerinin nasıl yapıldığı anlatılıyor. Youtube'da yüzlerce benzer videolar bulabilirsiniz.
    2 puan
  2. makinenin sol tarafında flaşın altında bkt tuşu var ona basılı tutarken öndeki ve arkadaki tuşlar ile pozlama farkı ve kaç adet kare çekmek istediğini ekranda ayarladıktan sonra netle ve çek. kaç adete ayarladıysan o kadar fotoğraf çekersin. Ama bunu manuel olarak yapar. Yani sen denklanşöre bastıkça çeker. çekerken örnek veriyorum 200, 800, 600 enstantane şeklinde çeker. Daha sonra photoshopta birleştirebilirsin. Yada makine üstünde üst üste fotoğraf bindirme özelliği vardır. Sanıyorum rötuş menüsünde idi ordan yapabilirsin. Ama en sağlıklısı photoshop. bu arada karelerin bire bir uyması ve daha sonra uğraşmak istemiyorsan kesinlikle tripod kullanmalısın.
    2 puan
  3. Selçuk bey, Bu gibi fotoğraflar için Photoshop gibi uygulamalarla efektler uygulanarak yapılabildiğini biliyorum, ama uygulamayı kullanmayı çok iyi bilmediğimden nasıl yapıldığını bilmiyorum. Ancak örneklerini gönderdiğiniz tarzda fotoğrafları sahip olduğum aynasız makinemle, makine üzerindeki, film modları, filtre ayarları, devingen renk ayarlarıyla başka bir uygulamaya gerek duymadan rahatlıkla oluşturabiliyorum. Hatta bir çok mobil cihazda kullanılan uygulamalarda bile bu tip filtreler mevcut. Saygılar.
    1 puan
  4. Youtube da karşılaştığım iki incelemeyi sizlerle paylaşmak istedim. İyi seyirler.
    1 puan
  5. Film formatlarından raw formatını çıkartıp sadece JPG formatına alıp deneyebilirmisiniz? Muhtemelen o yüzden olmuyordur. Fotoğrafları kendisi birleştiriyor.
    1 puan
Bu afiş şu şekilde ayarlanmıştır: İstanbul/GMT+03:00
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.