İçeriğe git

Hüseyin Başaoğlu

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hüseyin Başaoğlu kullanıcısının paylaşımları

  1. Hüseyin Başaoğlu

    Gurûb Devriyesi

    Nikon D300S + Nikkor 18-200mm f:3,5-5,6 VRII Selam ve Teşekkürler

    © Hüseyin Başaoğlu

  2. Bu da Kiron 28mm f/2 nilon bayonet uyumlu ve filtre ağzında da Nikon ters bağlama adaptörü takılı hali. Çekim NikonD300S + Sigma Mini-Wide 28mm f:2,8 ile yapılmıştır.
  3. Buda yine kiron'la ve ters bağlama adaptörüyle bir kırmızı tükenmez kalemin ucundaki bilye..Çift gibi görüntünün nedeni kalemin üzerinde olduğu metal yüzeydeki yansıdır. Alan derinliğine dikkatinizi çekerim. Hangi pahalı lensle böyle art alan öldürebilirsiniz :=)
  4. Çalışma güzel de Nikon sitesinde Canon reklamı gibi olmuş :-)). Bunun en kolay yolu alacaksınız bir Helios 58mm f:2 M42 mount temiz manuel focus lens şöyle 100tl civarında GG ve Sahibinden de satılıyor..Onu nikon makinenize bağlayabileceğiniz 58mm filtre ağzına uyacak bir ters bağlama adaptörü ki tahminen 25-30tl arasıdır sonra (elle diyafram ayarı yepılabildiği için yani açık kalmış kapalı olmuş derdi yok) ne kadar uzaklıktan ne büyüklükte çekim yapılabildiğine bakacak kendiniz keşfedeceksinzi ve elbette tripodda çekim yapacaksınız. Ben Kiron 28mm f:2 manuel focus bir lens aldım.Bir de 55mm ters bağlama adaptörü ve olayı bitiridim..Ekteki fotoğraftaki çiçek Gül değildir. Minick bir sardunya çiçeğinin dünyaya gözlerini açmasıdır. Gülle bu kadar benzediğini görünce gözlerime inanamamıştım..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.