İçeriğe git

akın yüce

Üye
  • İçerik sayısı

    145
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    5

akın yüce kullanıcısının paylaşımları

  1. akın yüce

    İki alyans

    tebrikler.
  2. Bu kadar heycan heyecan yada hezeyan neden Çözemedim? Olay ne? BÜyÜk harfle yazmak neden? Onu anlamadım? Ben fotoğraf ile resim arasındaki tat-doku farkını uzun zaman önce ÇözdÜm; bence sen Çözememişşin... Bence sorun sende... Al yukarıda fotoğraf sanatı adına aklın sıra koruduğun elemanın yazdığı yorum!!! Cem sana tavsiyem eğer parada kazanmak istiyorsan bu tarz işlerle uğraşmandır. Boşver ÇiÇek, böcek, bina, sokak Çekimlerini derim ))) Kişinin Oyları : » Kompoziyon : 5 » Estetik : 5 » Teknik : 5 » Yaratıcılık : 5 Cevapla Raporla http://www.nikonturk.com/galeri/fotograf/1745-iki-alyans/ Ben ise hipvip otelde Çalıştığım halde para mevzuularını hep elimin tersi ile ittim... Mahalledeki Çoluğa Çocuğa fotoğraf aşkını aşılamaya Çalıştım!!! 4 kişiye dslr fotoğraf makinesi aldırdım! Bunların hepsine bu işi öğrettim... GÜlÜyorum bazen acıyorum size bu ucuz korumacılıklarınıza!!! Buraya tek satır saÇma sapan biri bişey yazarsa LÜTFEN ÜYELİK KAYIDIMI SİLİN!!! İğrendirmeyin daha fazla!
  3. akın yüce

    isimsiz

    Siyah zeminlisi? Yani sanıyorum
  4. akın yüce

    ...

    imzaların suyunu çıkarmayalım
  5. akın yüce

    Solo Türk

    hoş
  6. mesajı aldın sen, genç arkadaşlar yaşlı arkadaşlar feyz alsınlar.
  7. Hayyam macro fotoğrafçılık teknik servisi liseden sınıf arkadaşım... emre kepoğlu www.macrofoto.com.tr
  8. ismailciğim portofolyona biraz resim falan eklede benim gibi genç arkadaşlar feyz alsınlar...
  9. akın yüce

    Trabzon Sera Gölü(2)

    köymü burası?
  10. akın yüce

    Dalyan hatırası

    yahu neden kayık tam değil?
  11. akın yüce

    Colors in Colorless World

    böyle işler bence ''kalitesiz'' görünüyor, ya renkli ya renksiz...
  12. akın yüce

    ............

    El yukarıda diye mi görsel bu şekilde yüklendi? Bu sitede picasso sever pek yoktur...
  13. akın yüce

    Harabe...

    renklisine baksak?
  14. akın yüce

    balat

    Vallaha zeminde zengin olsa olsa anca akepe nin oralarda bi yerlerde bi binası falan var... Zengin varsa aramak falan lazımsa bilelimki orada olabilirler... Ben oranın zenginlerinede pek inanmıyorum, son 10 yıldaki arsa-bina-apartıman patlamasından sonra gecekonduda yaşayan halk evlerini mütahite vs verdiler; gecekondudan çıkıp apartman dairesine ve birde arabaya sahip oldular... Sanayici pamuk tüccarı yok... Suni bu memlekette herşey suni... Zenginlerimiz bile suni gecekonduyu satıp daire araba sahibi zenginleri... Vesselam.
  15. akın yüce

    Siyah

    Duha hoca; diyafram öncelikli modu sürekli kullanıyorum, geçmişten manuel modda yaşadığım beceriksizliklerim gözden kaçırmalarım yüzünden kendimce okadar fotoğraf yitirdim ki ağzım bi kere yandı... Haftada ayda yılda bir kere fotoğrafa gidebilmem yüzünden işi garantiye almaya çalışıyorum aslında hepsi bundan ibaret... Not: son zamanlarda sadece diyafram öncelikli moda abone oldum bende farkındayım bunu düzeltmek gerek bunda haklılık payınız olduğuna inanıyorum... Fakat D80 nin işlemcisine ve işlemcisinin yorumlamasına sonuna kadar güveniyorum
  16. akın yüce

    Siyah

    Hocalar; bu tip enstantelerde duvar (beyaz) çıkarmayı şahsen seviyorum dik kadraj da dahi minare çıkamıyordu yandaki bayan arkadaşı kareye oturttma olayım ise biri harıl harıl kitap okurken diğeri harıl harıl cep telefonuna giriyor izlenimini verme istememdi... Ve siyasi dini olay da buydu... Yanlış hatırlamıyorsam! D80 iso su adamı katil etmese cidden sağlam makine!!! Elden çıkarmak istiyordum cihaza biraz biraz daha alıştım ve D300 merakım şimdilik gitti...
  17. akın yüce

    Kapı Kilit

    İstanbul - Bebek

    © akın yüce

  18. akın yüce

    Kelebek

    Emirgan Parkı

    © akın yüce

  19. akın yüce

    Haridwar-Hindistan

    portre olsun çamurdan olsun! birde cem aga çeksin! not: ışık patlamasını söylemesen bakmayacaktım. not2: gene bakmadım
  20. akın yüce

    Arşivimden (Zigana-Gümüşhane)

    fazla abartmışşın gibi.
  21. akın yüce

    Sıcak Günlere İnat

    Hoşumsu. Eksik gibi. Mayhoş.
  22. akın yüce

    zeytin

    şöyle işler yapmanı sevmiyorum - böyle işleri sevmiyorum; sana yakışmıyor. kimse alınmasın da bu senin illist işlerini pek beğenmiyorum daha gerçek işlerle uğraşman daha iyi! gibime geliyor! fatih hoca!
  23. akın yüce

    Kafamdaki Engel

    beğendim!
  24. akın yüce

    green path

    exif? cem fotosoploda ablana gönder.
  25. akın yüce

    amour et psyché

    exif? yer? sence büyütülüp duvara asılırmı? biraz daha gri olması lazımdı (duvara asmak için) bence
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.