İçeriğe git

Cabir ÇAYCIOĞLU

Üye
  • İçerik sayısı

    545
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    25

Cabir ÇAYCIOĞLU kullanıcısının paylaşımları

  1. Forumun selası verildi mi ümit abi :)

  2. Cabir ÇAYCIOĞLU

    D200 Arıyorum

    Geceye Not: Yıl 2021 hala D200 kullanıyorum. Uzun bir aradan sonra foruma girdim. Sevgili @Nikontürk mehmet köse abim ve @Ümit Alper TÜMEN abim selamlar....
  3. Sahibinden üzerinden kurumsal firmaların şifrelerini çalıp dükkan ürünü adı altında da ürün satan çok var. Çivisi çıktı artık sanal alışverişin.
  4. 2 yıl önce banada böyle bir mesaj gelmişti..
  5. Yeni SanDisk Ultra microSDXC USH-I, içerisinde inanılmaz bir şekilde 400GB depolama alanı bulunduruyor ve firma bu ürünü "Dünya'nın en büyük kapasiteli microSD kartı" olarak tanıtıyor. SanDisk, 400GB Ultra microSDXC kartın 40 saatlik 1080p video kaydedebildiğini ve yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videolar yakalamanıza izin veren bir Class 10 derecelendirmesine sahip olduğunu söylüyor. Kart, 100MBps'ye kadar çıkan transfer hızlarına sahip ve A1 App Performance Class özelliğini karşılıyor. Bu özellik, kart üzerindeki uygulamaların çok hızlı açılacağı anlamını taşıyor.Firma, 400GB UltramicroSDXC'yi tanıtırken "Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için ideal" olduğunu söyledi. Ama bu kartın sadece Android cihazlar için çözüm olduğu söylenemez. Drone'ların ve karmaşık 360 derecelik video kameralarının daha yaygın hale gelmesi ile beraber yüksek kapasiteli bir microSD kartın kullanılabileceği alanlar giderek artıyor.
  6. bilgisayar yönetiminden disk yönetimine girin kartın dosya sistemi fat32 mi ntfs mi kontrol edin. ikiside görünmüyorsa kart bozulmuş olabilir
  7. Cabir ÇAYCIOĞLU

    d7000'mi d5300'mü

    Biri C segmenti diğer D segmenti bir makina. Tabiki D7xxxx..Önemli olan fotoğraf kalitesi süreklidir wifi vs gibi özellikler göz boyama taktikleri..
  8. Cabir ÇAYCIOĞLU

    D200 Arıyorum

    Elimde 3 tane nikon batarya var bir gün kullanırım diye saklıyorum Üstad yabancı kaynaklı bir makale okudum adamlar D300s ile S5 pro' yu kıyaslamışlar S5 pro nun fotoğraf kalitesi daha iyi diyor. Buna pek anlam veremedim doğrusu. Bu konuda fikrin nedir ?
  9. Cabir ÇAYCIOĞLU

    D200 Arıyorum

    Üstad bir tane S5 buldum her ne kadar yavaşlığı konusundan önceden tecrübe edinmiş olsam da almayı düşünüyorum. Elimde hem raw hem jpeg çekimi var ne yaptıysam shutter sayısını öğrenemedim bunu nasıl öğrenebilirim bilindik yazılımları ve web sitelerini denedim ama olmadı.. birde bunun mekanizma D300 gibi 400 bini görür mü ? Saygılar..
  10. Ya hocam eline sağlık çok güzel olmuş ama biz eski siteye çok alışmıştık.. yukarı köşeye bir seçenek yapsanız isteyen eski temadan devam etse olmaz mı...
  11. Cabir ÇAYCIOĞLU

    4.5 G Türkiye'ye hayırlı olsun

    Valla 4,5G falan görmedik zülfücüm..Operatörler daha 3G yi çözemedi. Şahsen tekirdağ'da henüz 4.5 değil 3.5 bile göremedik..Adamlar 20 gbps hızları görüyorlar biz daha kota sorununu çözemedik. Bu ülkede hala upload hızını artırmak için ekstra para ödüyoruz. 2250 tl fatura ödüyorsun 10 mbps upload ve download hızın oluyor..Videoyu izle
  12. Cabir ÇAYCIOĞLU

    50mm 1.8D arıyorum

    Sahibinden GET ile alırsanız sıkıntı yaşamazsınız. ürün gelir beğenirseniz alırsınız beğenmezseniz iade edersiniz.
  13. Cabir ÇAYCIOĞLU

    D200 Arıyorum

    Hazır müşteri vardı kıramadım vermek zorunda kaldım diyebilirim.. Yıl olmuş 2016, 2005 model bir makina kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır, hiyerarşiye göre D300 den sonra FX bir gövde tercih edip D700 gibi makinaya geçiş yapmam gerekirdi ancak ben bu işin ticaretini yapmıyorum tamamen zevk, bu nedenle almışken CCD olsun istedim biraz zaman geçsin yanına bir D700 de alırım belki.. CCD nin renkleri canlı evet ama D300 de raw çekip NX de işledikten sonra iyi bir sonuç elde ediliyor ancak psikolojik olsa gerek CCD nin renkleri bana daha iyi geliyor, bu psikolojiyi bir türlü atamadım
  14. Cabir ÇAYCIOĞLU

    D200 Arıyorum

    Evet D80 kullandım
  15. Cabir ÇAYCIOĞLU

    D200 Arıyorum

    Merhaba Ümit abi, Dediğin gibi biraz pahalı. Bir tane 50K da buldum 400 istiyor. Hafta sonu elden gÖrÜp almayı dÜşÜnÜyorum..Aslında bir tane D700 var 1500e 47K da beni dÜrtÜyor ama şu CCD den bi merağımı alamadım. D200Ü alcam sonra FX dÜşÜnÜyorum.
  16. Cabir ÇAYCIOĞLU

    D200 Arıyorum

    25 ilanın tamamını inceledim. yarısı pert durumda bir kaç tane kafama yatan var. Burada konu açmamın sebebi tanıdık birinden almak.
  17. Merhaba Arkadaşlar, Uzun zamandır D300 kullanıyordum. Dün itibariyle sattım. Şimdi D200 arıyorum. Satmak isteyen arkadaşların fiyat tekliflerini bekliyorum.
  18. Cabir ÇAYCIOĞLU

    Şehrin arasından Erciyes..

    Güzel bir kare olmuş tebrikler.
  19. Bir dilekçe ile cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulununuz.
  20. Cabir ÇAYCIOĞLU

    D80 hakkında görüşleriniz?

    CCD candır gerisi heyecan demek isterdim..Hala renklerini arıyorum D80 nin...
  21. Merhaba Arkadaşlar, Holding bünyesinde "benim hala ümidim var " konulu bir fotoğraf yarışması düzenleniyor. Neyin fotoğrafını çekebilirim. Aklıma bir şey gelmedi size sorayım dedim... Teşekkürler..
  22. Cabir ÇAYCIOĞLU

    Nikkor 50mm f/1.8D

    G serisine vereceğin farkı 1.4 D ye ver bence...
  23. Cabir ÇAYCIOĞLU

    toros

    Anadolu kaplanı
  24. D400 yine yok Ama yine D300 ün tahtında tank gibi bir alet yapmışlar.
  25. Kardeşim helal olsun. Toprağım ya göğsüm kabardı şimdi
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.