İçeriğe git

Gökhan

Üye
  • İçerik sayısı

    1.203
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    26

Gökhan kullanıcısının paylaşımları

  1. ohaa fıyatıda cillop olur bunun yazma hızı nasıldır acaba bozuldumuda sıkıntı..
  2. Gökhan

    Vatan Bilgisayar ve Shutter Count

    vatan kurumsal bir firma o tarz konuşma yapmaları cok aptalca bu olay calısan elemanlar arasında donuyorda olabılır sahıbının adı Ahmet vatan mudur işi çözemez ise Ahmet vatanlaorsmk ıstdıgını soye her halukarda sen o parayı yada ust modelı ıle degısım alırsın sıkıntı etmene gerek yok bu ısı karfonun cozmesı gerekırdı aslında tek telefonla halledebılırdı vatan pc bunu muhakkak cozecektır elmanlar senı basınan atış gıbı duruyor bunun altından onlar çıkacak oladı yaz buraaya nasıl yol cızecegını anlatayım sorun cozumez ıse.
  3. Gökhan

    i7-920

    çekirdekler hangisi?
  4. Gökhan

    Acilllll Almanyadan Nikon Almak

    babasından dolayı almıştır abi.Cevap:getir sıkıntı olmaz.
  5. Gökhan

    d7000 M modunda enstantene hızının değişmesi

    olmadı reset at ayarlar kendıne gelsin. Kıtapcıkda reset nasıl olur yazar.
  6. Gökhan

    Nikon D5 Geliyor...

    30 mılyar ısterler buna kesin
  7. Gökhan

    Nikon D610 50mm 1.4D Netlik sorunu

    sadece bu lensdemı yapıyor bunu acaba?? makıneın focusunda sıkıntı olabilir.
  8. Gökhan

    Evleniyorum

    Allah tamamına erdirsin bir yastıkta gocayın inşallah.
  9. Gökhan

    ISO değeri

    otomatikten çıkarıp bırde kurcalayın ama ıso otomatık daha ıyı kendı ayarlıyor ıste en güzel kalıtelı cekımı.. yutubda videolara bakın.
  10. Gökhan

    HDR çekim

    raw da tek foto çekip artı eksi ve normal olarak kayıt et sonra 3 nü birleştir daha kolay.
  11. Gökhan

    D7100 sensör lekeleri

    ümit abi şimdi facede biri açmış pembe pembe lekeler sensörde ölü piksel var muhtemelen ustalar sensor degısımı demıs 1000 tl ıstıyorlarmış..
  12. Gökhan

    D7100 sensör lekeleri

    bence makıne kapandıktan sonra yada çalışırken tozlu ortamday sa makınenın yaptığı manyetikten dolayı sensorun uzerıne toz cekıyor ve yapışıyor yada ısınan sensor terleme yapıyor lekelere sebep oluyor böyle bır ıhtımal uzerınde de durulabılır kullanılan ortamla ılgılı sıkıntılar olabılır bence böyle ortamlarda bulunanlar sensoru ay bır temızlemelerı lazım yüksek diyaframlara çıkıyorlarsa eger bır temızleme kıtı ıle herkes kendı yapmalı bence mantıken...
  13. Gökhan

    Tak-Gez Lens seçimi

    18x105 makul ama 18x140 ı bir denemen gerek ben denemedim ama ara model çıkarttılar çok iyi olduğunu düşünüyorum.
  14. Gökhan

    Fotoğraf Makinesi Nasıl Fokuslar

    Mehmet abiye katılıyorum bir ampül ışığı bile olsa elindeki aletlerle ışığa gerek kalmaz gündüz ışına çekeceğin fotlar 10 numara our 85 mm1.4 ve d810 ile harıkalar çıkar o sistemle çoğu zaman flasha gerek kalmaz. )
  15. Gökhan

    D7100 KESKİNLİK PROBLEMİ

    Focusu beceremiyor olabılır yada ayarların bozuk olabılır en son ıhtımal lensde sıkıntı olabılır ama bence focus ayarı yapamıyorsunuz.
  16. Hacı herşey olur neler duyuyorum hergün vallaha orjınalını yapanlar bu taklıtcı sahtecıler kadar kafa patlatmıyorlar adamlar bunlar ıcın ekıp bıle kuruyor yahu o programın o kısmını bıle degısırler bence ne urunler var sahte sahte geziyor..
  17. Abi elinde Mercedes var cruise controle takmışın gidiyor auto pilottan çıkar onu. :D Akşamda zaten ışık kaynağı gerekli olabilir ekstradan ama gün batarken ve gündüz net çıkmaması zor ayarlarda bir sıkıntı vardır.
  18. Gökhan

    Nikon D7200 çıktı

    d610 Alınır daha iyi
  19. Gökhan

    Nikon D7200 çıktı

    Çok seri Çıkartıyorlar artık fiyat nedir acaba?
  20. Gökhan

    Stüdyom da ilk çekimlerim.Yönlendirin lütfen

    netlik yok işleme yok noise çok fazla..kurs şart olmadı videolardan bakmak gerek tepe flashı yada olağan flaşı yumuşatarak kullanın focus noktalarını iyi ayarlayın makınenın ayarları güzel olmalı.
  21. Gökhan

    Nikon D7000 sorunum var

    foto atında bakalım nasıl...
  22. Gökhan

    Merhaba

    az daha koy üstüne temiz bir d7000 al.
  23. Gökhan

    Nikon D7000 sorunum var

    wb ayarını 5500 calvin yap dene bakalım hoşuna gitcekmi.. af makınede af-s olacak lens af-a odak noktası merkez secılı olacak makineden. Bu kadar yeter kurcala gerısını.
  24. Gökhan

    Nikon D7000 sorunum var

    Birader yanlış terim kullanıyorsun yüz flu değil.Sıkıntın şu tamamen renk ayarın onu beceremiyorsun birde pozametreyi ayarla ona göre çek fotoyu foton patlamış gibi arka flu olacak diye diyaframı açmışın dibine kadar merak etme az kıssanda flu olur arka plan. 1-Wb renk ayarını düzgün yap. 2-Pozometre ayarını kullan 3-Gözlere netle 4-Modelin çok dibine girme. 5-Bu ayarları sana nasıl yapacağını bilerek yazmıyorum.Karıştır bul Google dan bak deniyerek anlayarak yap diye. 6-İyi forumlar.
  25. Gökhan

    Ula göleti/Muğla

    Yok abi analog makınem yok suanda ben çıkmıyor dıye bılıyordum ondan şaşırdım aslında bır tane analog makıne bulundurmak gerek..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.