İçeriğe git

Perihelion

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

Perihelion kullanıcısının paylaşımları

  1. " multiple exposure " sectıgınız fotopraf kadar ust uste ceker. bu yuzden hafif seffaf bir goruntu olusur, pozlamadanda kaynaklı tabı cunku 3 fotografı ust uste koydugunuzda mecburu bu şekilde olur. yaratıcılıgınıza baglı olarak degısır bu kullanım illaki hareketlı birseylerın olması gerekmıyor. long exposure ise uzun pozlamada aynayı kaldırır ve pozlamasını gerceklestırır makıne. ilk ayna kalkarkı tıtreme minimuma dussun sonra pozlamaya gecer. tütremeleri minimuma indirmek için kullanılır.
  2. Perihelion

    nikon d 80 icin sigma 18-50 f 2.8 / 4.5 os hsm lens

    17-50 tamron f2.8 kullanmışlığım var d80'de gayette memnundum iyi sonuçlar veriyordu. sigma 18-50 yi hiç kullanmadım fikrim yok malesef. size önerim 17-50 tamrona bakın derim.
  3. Perihelion

    d7000

    - 0 + olan yerde bir cubuk vardır bunu 0 a denk getırdıgınızde dogru pozlanmıs goruntuyu elde edersınız her makınede boyledır diyafram ve estanteneyi ayarlayarak 0 a denk getırınce goruntu ortaya cıkar. terazı gıbı diyafram ve estanteneyi 0 a denk getırın.
  4. Perihelion

    ...

    © Perihelion

  5. Perihelion

    Fırtına Deresi

    Rize - Fırtına Deresi

    © Perihelion

  6. af sini kullanmak istiyorsaniz af motorlu bi objektif almaniz lazım. d7000 de bu yok bu yüzden af si çalışmaz 1.8g de bu mevcuttur ama.
  7. Lens ve teleconverter maksimum diyafram değeri f/8 ile kombine edildiğinde odak doğruluğu yükseltilmiş olacaktır. değişen sadece bu olması lazım başka yenilik varmı acaba?
  8. orjinal grip olmamasından dolayı olabilirmi acaba? çünkü bazı gripler bu tür durumlara sebebiyet verebiliyor. örneğin bir arkadaşta makineyi dikeyde kullanırken diyafram çarkı calısıyor fakat düz tuttuğunda çalışmıyordu.
  9. d7000 lerde yağlanma problemi varmış acaba bu sorun onla alakalı olabilirmi acaba çok sık duyduğum bir problem d7000 için.
  10. Perihelion

    Lens YARDIM!

    70-300 de tripodla kardeş olacağın doğru 55-200 en iyi seçim olacaktır bu iki lens arasında.
  11. Perihelion

    Nikon D4 kutu içeriği?

    risk olabilir hertürlü fabrika hatası çıkarsa geri alamayabilirler. benim sorunum bu değil asıl sorunum yanında bu xqd kartın çıkmaması :/
  12. Perihelion

    Nikon D4 kutu içeriği?

    16.000tl ye aldım karacasulu garantili. 12.000 iyi fiyat garantiliyse eğer. hımmm anladım kötü bir durum olmuş verselerdi bi xqd kart iyi olurdu hani :/
  13. Perihelion

    Nikon D4 kutu içeriği?

    duru ithalat denen firmadan alınacagı zaman bu kartlar çıkıyor pahalı oldugu ıcın bu kartlar cıksa iyi olurdu o kadar para veriyorsun
  14. Perihelion

    Nikon D4 kutu içeriği?

    benim öğrenmek istediğim karacasulu garantili Nikon d4 un kutu içeriği. askı batarya vs. bunlar var karacasulu olanda fakat yurt dışındakilerde xqd 16gb sony kart ve kart okuyucusu var. ben sorduğumda karacasulu garantilide bu kartlar yokmuş. garip buldum ve acaba bunu karacasuludan alan varmı kutudan xqd kart çıktımı merak ediyorum.
  15. karfo karacasulu nikon d4 alan varmı. içinden çıkan aksesuarları öğrenmem lazımda :/
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.