İçeriğe git

Duygu Engin

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

Duygu Engin kullanıcısının paylaşımları

  1. iyi günler nikon severler weifeng sb1009 40x40 tepeüstü flaş için soft box alacağım ( yada 60x60) 40x40 benim işimi görürümü portre çekimölerinde yoksa almışken 60x60 mı alayım bunu ben makine üstünde kullanmıyacağım ayağa monte etmek istiyorum ama kime sorduysam 2 sini set olarak satıyor fiyat farkı çok oluyor o zaman ben ebay den almak istiyorum weifeng in softbox ını ayarladım ama ayak ve heralde araya başka bir aparat daha oluyor softbox ı tutturmak için bunların markasını ve modelini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  2. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    Bir kaç yerden set teklifleri aldım. Sizin bilgilerinize sunarım 1) 2 Adet 600W Meteşflaş Paraflash + 2 Adet 60x80 Softbox + 2 Adet Sehpa 2) 2 Adet 300W Flash + 2 Adet 70x100 Softbox + 2 Adet Sehpa 3) 3 Adet 300W Flash + 3 Adet 70x100 Softbox + 2 Adet Sehpa + 1 Adet Deve Boynu 4) 3 Adet VISICO VT-400 Paraflash + 2 Adet 60x90 Softbox + 1 Adet 60x40 Softbox + 2 Adet Sehpa + 1 Adet Deve Boynu + 1 Adet 100x150cm çekim Masası 5) 3 Adet Golden Eagle 300W Paraflash + 3 Adet 70x100 Softbox + 2 Adet Sehpa + 1 adet Deve Boynu
  3. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    Mehmet abi bu kadar didiklememin nedeni şimdi çıkartıcam bir iki tane alternatif onlarda 3. tane bir seçenek söyleyecekler. 5000 tl ye set alcaz ama 1000 tl olanda işimizi görmez mi diyecekler açıkla dur sonra verecek cevabım olsun diye debeleniyorum.
  4. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    tmm ürün çekimi için 120W yeterli olduğunu öğrendik bir de Mehmet abinin verdiği örnekte tepden bi flash da geliyor üsten ışık vermek için güzel beğendim o tarz bir sey alıcam sanırım
  5. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    ağlamak istiyorum yawwww fiyat farkına bak 1 haftadır fiyat da çıkartamadım zaten
  6. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    ilk etapta bu tarz bir set işimi görebilir gibime geliyor. http://www.fotografium.com/urun/golden-eagle-400-e-kit-profesyonel-3-lu-paraflash-set5369.aspx
  7. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    Fatih Bey örnek alabilirsem çok sevinirim.
  8. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    o zaman Mehmet Bey dediğimi üstte belirlediğim kategorilere ayırırsam a ) En Düşük= ürün çekim masası b ) İhtiyaca Cevap Verecek= 2 adet paraflash+2 adet softbox (60*60) c) Bir kere alınıp uzun süre kullanılacak= 3 adet paraflash + 3 adet soft box (2 Adet 90*90+1 adet 60*90 yada 90*120)
  9. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    merakla bekliyorum Mehmet Bey. bu arada softbox büyük olması ne kadar gerekli çektiğim ürünler pek büyük değil çünkü ?
  10. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    yaw gitsin varsın ben o kadar sabırlı değilim valal takip ediyorum Mehmet abinin maşallah her konu hakkında bilgisi var herkese de yetiyor sabırla da anlatıyor.
  11. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    burdakiler de beni sıkıştırıyolar hazır patronu ikna etmişken sonlandırmak istiyorum yada ben kendi bilgimle söyleyeyim 3 tane soft box işim görür mü sol sağ tepe :)Mehmet bey ürün çekim masasını tavsiye etmemişti şu her yerinde ışıkları olan karar veremedim napcağımı
  12. Duygu Engin

    Bir Stüdyo Kurmak

    hocam istanbulda değilsiniz ki yoksa gelirim
  13. ÜrÜn çekiminde sabrınız ve cevaplarınız için başta Mehmet KÖSE abim olmak Üzre hepinize teşekkÜr ederim. Şİmdi başka yardım talebim var biliyorum konu açmıştım daha Önce ama bu biraz daha farklı. bana stÜdyo yapmam için bir alan temin ettiler. 160cmx250cm (ilerde alanım bÜyÜyebilir ama şu anda bu kadar alan) bu alan benim yeni stÜdyom olacak. benden 3 farklı stÜdyo kurulumu istediler. a) en dÜşÜk ihtiyaca cevap verecek c) bir kere alınıp uzun sÜre kullanılacak - çekeceğim ÜrÜn grubu en bÜyÜk laptop olabilir daha bÜyÜğÜ olmaz. - sadece çekim masası alsak bize getirisi gÖtÜrÜsÜ ne olur - bir fiyat aralığım yok eğer gerçekten işe yarasa 10.000 tl. ye bile çıkarlar rahatlıkla ( ama çekeceğim ağırlıkla elektronik ÜrÜn devasa ışıklara gerçekten de gerek var mıdır ? ) yardımlarınız için şimdiden teşekkÜrler.
  14. Duygu Engin

    Subaru Impreza

    Teşekkür ederim
  15. Duygu Engin

    Subaru Impreza

    Siyah fon kartonu üzerinde çekim yapıldı. Uzaktan kumandam olmadığı için 10saniye ye kurdum makineyi. Işık kaynağı olarka ise laptop' umu kullandım.

    © Duygu Engin

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.