İçeriğe git

bilgehan ata

Üye
  • İçerik sayısı

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

bilgehan ata kullanıcısının paylaşımları

  1. Herkese merhaba Benim nikon d800'üm var.Birde arkadaşlarımla ortak kullandığımız bir stüdyomuz.Stüdyoda stock fotoğraflar çekiyoruz.çekilecek objeyi monitörde (macbook kullanıcısıyım) önizleme yapıp, fotoğraf çekip ekranda anında görebilmek için mac'e nasıl bir uygulama kurmalı yada özetle neler yapmalıyım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  2. kemal bey bu güzel paylaşım için teşekkürler.fakat ben güncellemeyi yapamadım.anlattığınız gibi benim makinem d80 olduğu için vede pc macintosh olduğu için ona uygun bir şekilde 1.16mblık yüklemeyi indirdim kartın içine attım.fakat makineyi açtığım update bölümü çıkmıyor.yani karta yüklediğim sandığımı makine okumuyor yani görmüyor.nerede hata yapmış olabilirim yada bu sornla size yazan oldumu şimdiden teşekkürler.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.