İçeriğe git

uğur beceren

Üye
  • İçerik sayısı

    80
  • Katılım

  • Son ziyaret

uğur beceren kullanıcısının paylaşımları

  1. uğur beceren

    UzunGöl

    Gerçekten yazık, elmizdeki güzelliklerin değerini bilmiyoruz. Tesadüf, bugün okuduğum yazıyı paylaşmak istedim: http://www.sabah.com.tr/yazarlar/oguz/2015/08/16/turizm-yildizi-uzungolun-hazin-jubilesi
  2. Sadece Türkiyenin doğusUnda yetİşen epidemik bir tür olan "Fritillaria Michailovskyi", TERS LALE.

    © uğur beceren

  3. uğur beceren

    Evde toplu insan fotoğrafı

    Çok teşekkürler gerÇekten hap gibi pratik tavsiyeler olmuş, organizasyondan öncedediklerinizi uygulayarak bir kaÇ deneme yapacağım, tripod olayına gerek yok anladığım kadarıyla.
  4. Arkadaşlar eveki bir organizasyonda fotoğraf çekmek için yeni aldığım sb700 flaşı kullanmama fırsat doğdu, iç mekan çekim tecrübem fazla yok, harici flaşla birlikte tripod da kullansam mı(tripod hareketi kısıtlayacak) yoksa sadece tripodla flaşsız çeksem kararsız kaldım, pozlamayla ilgili pratik tevsiyeleriniz olursa sevinirim. Lens olarak da ya 35mm 1.8 yada 16-85 vr yi kullanmayı düşünüyorum.
  5. uğur beceren

    UMUT

    © uğur beceren

  6. uğur beceren

    Miniklerin Kavgası

    Sarı alır maçı güzel kare
  7. uğur beceren

    Yanında hissetmek..

    Özellikle soldaki çocuğun yaşından olgun duruşu güzel bir hava katmış...kadrajı biraz kaydırıp çocukların bakış alanında daha fazla alan bıraksaydınız biraz daha etkileyici olabilirdi... Elinize sağlık...
  8. uğur beceren

    Kız Kulesi

    Tebrikler, güzel bir kare...
  9. uğur beceren

    Yansıma yapmayan ürün çekimi

    Mehmet bey yansıma yapmayan yazmıştım yanlış anlama olmuş, yani çok zor ürünler değil demek istedim.En iyisi için muhakkak çok seçenek ve detay vardır ama ben en minimumda neler yapabilirim onu merak ettim.
  10. Arkadaşlar web sitesinde kullanmak için bir miktar karton ambalaj fotoğrafı çekeceğim (çok küçük şeyler değil) , daha önce masa lambaları ile denemelerim oldu fakat tabi ışık yetersizliğinden çok çok iyi sonuçlar çıkmadı. ürün çekimini bir defalık yapacağımdan çok pahalı bir sistem kurmak istemiyorum,yani uzun süre başka bir işime yaramayacak sorum zaten harici bir flaş almayı düşünüyorum bir süredir (sb700), iki sürekli ışık kaynağı + harici flaş gibi bir düzenek işe yarar mı? yoksa sadece harici flaş veya sadece sürekli ışık kaynağı mı kullanılmak zorunda? 4 adet 85 watt Büyük boy tasarruflu lamba içeren şemsiyeli sistemler mi yoksa softbox mı daha uygun bir çözüm olur? Bu konuda nasıl bir çözüm tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler...
  11. uğur beceren

    C1 8470 K

    © uğur beceren

  12. uğur beceren

    kubbeler

    © uğur beceren

  13. uğur beceren

    Sokak

    © uğur beceren

  14. Mücahit bey şimdiden hayırlı olsun. Özellikle yabancı sitelerden yaptığım uzun araştırmalar sonucu almıştım. Hala en sevdiğim lens.Bütün lenslerin resmi garantili olanları Türkiye'de daha pahalı iken bu lensin aynı fiyat olması da büyük bir avantaj. +ları 5 yıllık garanti Son derece keskin Mudallerine gÖre daha hafif ve yeni teknoloji hem portre hem makro çekimlerde son derece başarılı Bokeh karakteristiği oldukça yumuşak ve başarılı Renk reprodüksiyonu çok gerçekçi vc Özelliği portre çekimlerinde oldukça iyi çok sessiz - leri Bir Nikon ojbektif kadar sağlam hissi vermiyor fakat kesinlikle ucuz bir his de vermiyor Fakat 5 yıllık garantiyle marka kendine güvendiğini gÖstermiş zaten. 90 mm crop sensorde iç mekan portrelerinde biraz sıkıntı yaratabilir. Başka herhangi bir eksiğini gÖremedim şu ana kadar.
  15. uğur beceren

    Macro Lens ve Portre

    Aylar süren araştırmalarım sonunda aldığım tamron 90mm vc den son derece memnunum. Tavsiye ederim.
  16. uğur beceren

    Eye of the Tiger

    Kafesten çektim, fotodan çekmek biraz saçma olurdu herhalde.
  17. uğur beceren

    Sinek yok mu sinek?

    © uğur beceren

  18. uğur beceren

    Eye of the Tiger

    © uğur beceren

  19. © uğur beceren

  20. uğur beceren

    Yağmurun bereketi

    gül yaprağı
  21. uğur beceren

    Yağmurun bereketi

    © uğur beceren

  22. uğur beceren

    Sonbahar gelirken

    Abant yolundan bir kesit...

    © uğur beceren

  23. uğur beceren

    YediGöller - Erzurum

    Yansımalar benim de çok hoşuma gidiyor, güzel bir görüntü...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.