İçeriğe git

Okan YILMAZ

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Okan YILMAZ kullanıcısının paylaşımları

  1. Çok teşekkür ederim Gökhan Bey iki gündür epey uğraştırdım sizi=) İnşallah bir ay iÇerisinde almayı düşünüyorum bu süre zarfında araştırmalarım devam edecek ve en son karar kılıp aldığım ürünün incelemesini de burada yaparım. Tekrardan teşekkür ederim ve bu felsefeyi aklımda mutlaka tutacağım ; Kalitesiz markanın kaliteli ürününü, kaliteli markanın ucuz ürününe tercih etmek...
  2. Peki acaba Digipod yerine Manfrotto'nun giriş seviyesinden bir model alsam daha mı rahat olurum güvenme konusunda. Marka takıntısı olan birisi kesinlikle değilim özellikle Manfrotto dememin sebebi nerede bir yazı okuduysam bu markayı övmeleri. örnek olarak ; http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=3668 Bu model Digipod'a göre daha mı güven verici?
  3. Öncelikle tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Dx'den daha Önce birçok alışverişim oldu (kablosuz tetikleyici vs) ancak bÖylesine hayati bir üründe daha çok marka olarak tanınmış ve kendini ispatlamış üçayak arıyorum. Sonuçta makineyi bir ben tutacağım bir o ve haliyle en az kendim kadar güvenebilmeliyim=) O yüzden Dx yerine buralardan bir ürünü tercih edeceğim gibi.
  4. Gökhan Bey öncelikle mesajınız ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Kayseri'de oturmaktayım ve haliyle Sirkeci, Hayyam vs namını çok duyduğum halde gitme olanağım yok. Bu nedenle daha çok internetten alışveriş yapıyorum. Aklımda şu kombin var aslında bilmem uygun mudur; Digipod A-2841P Tripod + Digipod PH-223P 3 Way Head Toplam da 160-180 Tl civarlarına geliyor ve aradığım kriterleri karşılıyor diyebilirim ama burada ki tek sıkıntım Tripod markalarını hiç bilmiyorum.(Daha doğrusu Manfrotto dışında ki ona da şu an bütçem yetmez). Haliyle makinamı sağlam bir 3 ayağa emanet etmek istiyorum. Digipod bu konuda nasıldır?
  5. Okan YILMAZ

    Çılgınca

    Daha yeni başlıyoruz bakalım=)

    © Okan YILMAZ

  6. Arkadaşlar merhaba. Siteyi uzun zamandır takip ediyordum ancak yeni üye oldum. Kış aylarından beridir kendime ekipman takip ediyor alıyor ve bu yazı tam anlamıyla fotoğraf ile iç içe geçirmek istiyorum. Büyük bir tecrübem yada geçmişim yok bu işte ve sizlerden maksimum 200 tl'ye kadar bir tripod tavsiyesi isteyeceğim. Kafasının 3 yönlü olması en az 2,5 kg ve üzeri taşıması maksimum boy olarakta 160'ın altında kalmasını istemiyorum. Şimdiden bu uzun yazımı okuyup vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Okan YILMAZ
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.