İçeriğe git

Mustafa Nallıca

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    1

Mustafa Nallıca kullanıcısının paylaşımları

  1. Mustafa Nallıca

    Güneydoğu anadolu turu: Diyarbakır

    herkese iyi bayramlar seriye burdan devam ediyorum : http://dunbugungelecek.blogspot.com/2013/08/a-trip-to-south-east-anatolia-3-p2.html Bue kez Mardin Midyat'tayız.
  2. Mustafa Nallıca

    Mardin

    Mardin gezim esnasında çekilmiş bir kare.... Daha fazlası için bloğumu ziyaret edebilirsiniz : http://dunbugungelecek.blogspot.com/2013/08/a-trip-to-south-east-anatolia-3-p1.html

    © Mustafa Nallıca

  3. Mustafa Nallıca

    Güneydoğu anadolu turu: Diyarbakır

    Şarkı için teşekkürler,lakin tarzım değil. Güneydoğu anadolu gezimin 3. durağı olan Mardin fotoğrafları ile başbaşa bırakıyım sizi en iyisi : www.dunbugungelecek.blogspot.com/2013/08/a-trip-to-south-east-anatolia-3-p1.html Takip eden,yorum yazan herkese teşekkürler bu arada.
  4. Mustafa Nallıca

    Diyarbakır surlar

    Daha fazla fotoğraf için ; http://dunbugungelecek.blogspot.com/ inceleyebilirsiniz.

    © Mustafa Nallıca

  5. Herkese merhabalar....Sitede yeniyim. D600 kullanıcısıyım.(samyang 24 / 35 mm f1.4 + nikon d 50 mm f1.8 ve nikon 24-85mm f3.5-4.5 vr II) Geçenlerde bir arkadaşımla Güneydoğu anadolu turu yaptık 4.5 günlük...Bloğumda paylaştığım şeyleri burda paylaşmak istedim. Daha fazla fotoğraf için : http://dunbugungelecek.blogspot.com/2013/08/a-trip-to-south-east-anatolia-2.html bloğumu ziyaret edebilirsiniz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.