İçeriğe git

ugrugrugr

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

ugrugrugr kullanıcısının paylaşımları

  1. ugrugrugr

    Gece Strobist Çekimleri

    1 Adet beyaz şemsiyem vardı arabada, o yüzden olabildiğine optimum dengelemeye çalıştım. Aslında akşamüstü çekilmesi gelen bir kurgu, ama çalışma saatleri malum... Beğnilmesine sevindim.
  2. Ekipmanlar: 2 adet Yongnuo 560 ii flash; 1 Adet şemsiye, 1 Adet kırmzı Balon; Yongnuo tetikleyiciler Makine: Nikon D800, 105 mm Nikon f2/8 lens İlk ışık: yarı güçte, modelin sağ üst çaprazından 45 derece açıyla konumlandırıldı. İkinci ışık: modelin tam arkasından, tam güçte, ağzına kırmızı balon takılıp renk verilek konumlandırıldı. Ve Sonuçlar: ///////////////////////////// ///////////////////////////// ///////////////////////////// Düzenleme: Sadece Lightroom kullanılmıştır. Photoshop kullanılmadı, fotoğrafta ekleme çıkarma yapılmadı. Tüm fotoğraflar için facebook sayfam: https://www.facebook.com/ugursezerphoto
  3. Gece, 2 adet yongnuo 560 (ii) ile strobist denemesi. Biri modelin sağ üst çaprazından, diğeri ise gemiyi aydınlatacak şekilde modein arkasından kullanılıştır.

    © Uğur Sezer

  4. ugrugrugr

    Kurgusal portre.

    Teşekkürler, yorumlarınız için. Nikon ve Canon iki makinem var bu yüzden marka fanatikliği yerine kardeşliği taraftarıyım Fotoğraf netleme konusunda daha iyi olailirdi, ama elimdeki bu güzel fotoğrafı da harcamak istemedim.
  5. ugrugrugr

    Kurgusal portre.

    Kdz. Ereğli, Köseağzı'nda kurgusal portre denemesi.

    © Uğur Sezer

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.