İçeriğe git

Burak Fatsa

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burak Fatsa kullanıcısının paylaşımları

  1. Burak Fatsa

    Nikon D7000 yardım

    Photoshopta bunu yapabilmek için pluginler bile var hatta
  2. Burak Fatsa

    Master İsmail

    © Burak Fatsa

  3. Burak Fatsa

    web sitesi

    www.burakfatsa.com GER - Web Hosting - GER-Ekonomi-2 49.90 TLYılllık https://www.guzel.net.tr/ Hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar bu işte gayet iyiler ki benim kullandığım hostun alanı 5 gb. Size 1 gb Hatta 500mb bile yeterli olacaktır.
  4. Burak Fatsa

    D7000 İle ilk kamp

    Gece fotoğraflarının İSO değeri 100 ve zamanlayıcıyla Çektim. Evvet sondaki fotoğrafta baya bir Post Processing yaptım
  5. Çanakkale Kilitbahirde dün gece yaptığımız kampta ilk gece Çekimlerimi yaptım. Fotoğrafların iyi ve kötü yönlerini söylerseniz Çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler Feribotla Kilitbahire geÇerken Gece 1 sularında Kilitbahirden Namazgah Tabyası ve Çanakkale Manzarası Aynı Yerden Çanakkale 18 Mart üniversitesi Kamptan en sevdiğim kareler bukadar
  6. Burak Fatsa

    Gökyüzü

    Çanakkale / Kilitbahir

    © Burak Fatsa

  7. Burak Fatsa

    Hareketli nesne, figür çekimi

    Aynen öyle, amaçları sadece profil fotoğrafı çekinmek
  8. Burak Fatsa

    D7000 aldım iyi mi yaptım?

    18-105 Vr Lensli 2.800 TL Çantası yanında hediye
  9. Burak Fatsa

    Hareketli nesne, figür çekimi

    üniversite Voleybol takımı Maç esnasında çekeceğim. Keşke antreman olsa. Kızların istedikleri belli aslında onları havada yakalamam
  10. Burak Fatsa

    Hareketli nesne, figür çekimi

    Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Evet paralı bir iş benimde paralı olarak yaptığım ilk işim oyüzden bi çekingenliğim var. Kızlar beni havada yakala smaç basarken felan yakala diyince bende giriştim araştırmaya. Daha önceden gidip salonu inceledim maç gündüz 11 gibi olacak ve salon dışardan baya ışık alıyor.
  11. Burak Fatsa

    Outdoor

    © Burak Fatsa

  12. Merhaba değerli Nikon ailesi Uzun zamandır fotoğrafla ve photoshopla ilgiliyim, bu ilgimi farkeden arkadaşlarımdan biri bir voleybol takımının maçında fotoğraf çekimi yapmamı istedi ama hareketli nesneleri figürleri çekmekte nelere dikkat etmeliyim hiçbir fikrim yok. Ekipman olarak Nikon D7000 Nikon D5100 18-55 55-200 ve 18-105 Vr lenslerim var. Ekipmanım yeterli midir ? Hangi lensleri kullanmalıyım ? Tripodda götüreyim mi yanımda ? Tavsiyelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler.
  13. Burak Fatsa

    D7000 aldım iyi mi yaptım?

    Bende 1 Hafta önce aldım şimdilik hiçbir sıkıntısı yok
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.