İçeriğe git

Murat ALTINCAN

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

Murat ALTINCAN kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba Değerli Forum Üyeleri; Kullanmakta olduğum batarya orijinal Nikon EN-EL15.,Ürün kodu: 20150106AC0534. 2 adet bataryam var aynı zamanda aldım. değişimli olarak kullanıyorum. Sorun şudur; bataryayı şarj ediyorum lakin makineye taktığımda "boş" görünüyor. çıkartıp tekrar taktığımda bazen dolu görünüyor ve çekim yapabiliyorum. fakat bir süre sonra tekrar aniden boş konumuna geçiyor.tekrar çıkartıp hafifçe bir yere vuruyorum düzeliyor ama uzun süreli bir çözüm olmuyor. bunu sürekli yapıyor. konu ile ilgili bilgi öneri ve yorumlarınızı rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim. saygılarımla Murat.
  2. Murat ALTINCAN

    POSAD DA GÜN BATIMI

    İsim dışında hiçbir photoshop uygulaması yoktur. Saygılarımla

    © Murat ALTINCAN

  3. Murat ALTINCAN

    metro moscow..

    Aslında bu kareyi düz çektim ama Gökhan Bey'in de dediği gibi düz olunca çok sıradan görünüyordu. Bende biraz döndürmeye karar verdim. Beğeniniz için teşekkür ederim.
  4. Murat ALTINCAN

    Kızıl Meydan / Moscow

    © Murat ALTINCAN

  5. Murat ALTINCAN

    metro moscow..

    © Murat ALTINCAN

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.