İçeriğe git

Ercan Deniz

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ercan Deniz kullanıcısının paylaşımları

  1. Ercan Deniz

    Günü yakalamak

    Nikon D5100 55mm Iso:160 1/125 f:20 Mersin/Viranşehir sahili

    © Ercan Deniz

  2. Ercan Deniz

    İlk DSLR makinamla denemeler

    Sizlerin tavsiye ve eleştirilerini bekliyorum.

    © Ercan Deniz

  3. Ercan Deniz

    Nikon ailesine 5100 ile katıldım

    Cevap için teşekkürler. Fotoğraf makinasını akşam aldığım için, oyuncağını yeni almış çocuğun heyecanıyla hemen çekim yaptım Sizlerden öğreneceğim çok şey olduğuna eminim. Güzel karelerde buluşmak dileğiyle diyeyim.
  4. Herkese merhabalar. Uzun süredir DSLR fotoğraf makinası almaya niyetliydim. Ki artık telefondan çektiklerimiz yetmiyordu İlk olarak D90 almaya niyetlendim ama sonra hem 2008 çıkışlı olması, hem de fiyatının yüksek olması beni d5100'e yöneltti. Bir ara canon 650d almaya karar vermiş olsam da, dün Vatan Bilgisayar'da çok uygun fiyata d5100 18-55 vr lensli makinayı görünce eski aşkım alevlendi ve ilk SLR makinamı almış oldum. Hemen 1-2 foto da çektim, çektiklerimi ekliyorum buraya. (sanırım bende ışık var) Şimdi bir yandan forumdaki tecrübeli arkadaşların yazdıklarıyla fotoğrafçılığı öğrenmeye çalışırken, bir yandan da Adana'daki arkadaşların yaptığı fotoğraf etkinliklerinden haberdar olmak isterim. Ara ara çektiğim güzel fotoğrafları ekleyip ustaların yorumlarını da almak güzel olacaktır sanırım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.