İçeriğe git

Alper Repla

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

Alper Repla kullanıcısının paylaşımları

  1. Alper Repla

    Apple

    © Alper Repla

  2. Alper Repla

    Gece

    © Alper Repla

  3. Alper Repla

    Wi-Fi SD Kartlar hk.

    Size de çok teşekkÜr ederim Alper Bey. Araştırdığım kadarıyla bu kart da class 10 olmasından dolayı iyi performanslı bir kart. Bu seçeneği de değerlendirebilirim.
  4. Alper Repla

    Wi-Fi SD Kartlar hk.

    Bu kartlarla fotoğraf makinesini başka cihazlar üzerinden kontrol edemezsiniz. Sadece çektiğiniz fotoğrafları diğer cihazlarla kablosuz olarak anında paylaşmanıza olanak tanır. Kablosuz kontrol için camranger tarzı cihazlara ihtiyacınız var ki biraz pahalı cihazlardır.
  5. Alper Repla

    Wi-Fi SD Kartlar hk.

    İlginiz için çok teşekkür ederim Recep Bey! Yurtdışından gelen ürünün gümrükte takılma endişesinden dolayı almak istememiştim ama sanırım bu gidişle şansımızı denicez Diğer bir alternatif yakın zamanda yurtdışından gelecek olan bir arkadaştan rica edeceğiz.
  6. Merhaba sevgili Nikondaşlar, Forumda çok yeniyim. Malumunuz günümüzde internet ve dolayısıyla sosyal medya kullanımı top yapmış durumda. Bunun da gereği olarak insanlar çektiği fotoğrafları anında arkadaşlarıyla paylaşma gereği duyuyorlar. Bu konu çok yeni bir konu değil biliyorum ama DSLR makina ile çektiğimiz fotoğrafları dakikasında diğer cihazlarla paylaşma olanağını sağlayan şu wi-fi sd kartlardan bir tane almak istiyorum. Bu konuda öncülüğü yapan marka sanırım eye-fi. Ama bizim ülkede malesef bulunamıyor. Muadili bir kart olan (belki de daha yüksek performanslı) Toshiba Flashair marka SD kartı araştırayım dediğim ama yine malesef onuda online alış-veriş sitelerinden bulamadım (Yurtdışı sitelerinde mevcut). Nereye baksam ürün kapatılmış. Acaba sizlerin bu kartları nereden temin edebileceğimiz konusunda bir fikriniz var mı? Cevaplarınız için şimdiden minnettarım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.