İçeriğe git

CemTemiz

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

CemTemiz kullanıcısının paylaşımları

  1. Avcılar Sahil Gün Batımı

    © CemTemiz

  2. CemTemiz

    Nikon D3100 İSO Ayarları

    zaten bende öyle diyorum makina yi biz kulanmamiz lazim makına bizi degil herşeyi otomatikde kullanırsanız siz sadece deklanşör e basariz makinayi bizim kullanmamiz lazim biz makinaya emir vermemiz lazim karli bir fotograf çekcekseniz otomaitkce çekerseniz kar giri cıkar ama doğru ayarlari ve beyaz dengesini yaparsanız kar beyaz cıkar
  3. CemTemiz

    Nikon D3100 İSO Ayarları

    merhaba hiç bir şeyi otomatike almayin kendiniz ayar yapin ilk başta zor gelebilir ama yapa yapa saniye ler içersinde ayalari siz kendınız yapicaksınız. bize hocamız öyle demişti. sizde öyle yapin otomatik de makına sizi kullanır siz makınayi degil.
  4. ben 1990 doğumluyum 12 yaşindan beri fotoğraf çekiyorum ilk fotoğraf makinam filimli makina sonrasi samsung dijital fotoğraf makınasi ve 2014 kasım ayında da nikon 3100 e geçiş yaptim ismek te fotoğrafcılık kursuna gitim. sayfada yenı oldugum için ilerleyen zamanlarda fotoğraflarimi paylaşmayi düşüyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.