İçeriğe git

TOLGA TAŞKIN

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

TOLGA TAŞKIN kullanıcısının paylaşımları

  1. TOLGA TAŞKIN

    Wi-Fi SD Kartlar hk.

    n11 den aldım 8 Gb class 10 Aktarım hızı da gayet iyi. bence güzel bir ürün pişman olmazsınız.
  2. TOLGA TAŞKIN

    Wi-Fi SD Kartlar hk.

    Eye-fi kart DSLR makineler ile tam uyumlu, menüde yeri var(bende kart yok, kullanım kılavuzunda görülüyor). Toshiba'nın kartında böyle bir durum yok. Wi-fi özelliği olan bir cihaz sayesinde karta bağlanıyorsun, kartın içerisinden almak istediğini veriyi alıyorsun. Eye-fi kartlar muhtemelen daha uyumludur, ancak toshibanın kartı da tam bir f/p ürünü. 64 TL ye aldım. SD kartların kullanıldığı bütün cihazlarda kullanılabilmesini de bir artı olarak değerlendirmek lazım.
  3. TOLGA TAŞKIN

    Wi-Fi SD Kartlar hk.

    Ben de D7000 e Toshiba Flash Air W-02 aldım. İlk başlarda bazı sorunlar yaşadım. makine muhtemelen güç tasarrufu için karta giden enerjiyi kesiyordu. Kurcalaya kurcalaya çözdüm. Şimdi sorunsuz çalışıyor ve D7000 im uygun bir fiyata wi-fi özelliği kazanmış oldu. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
  4. TOLGA TAŞKIN

    Ve Canım oğlum

    © TOLGA TAÅžKIN

  5. TOLGA TAŞKIN

    Canım kızım

    © TOLGA TAÅžKIN

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.