İçeriğe git

Alper GÜLERSÖNMEZ

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Gün Kazandı

    2

Alper GÜLERSÖNMEZ kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhabalar, Yeni yeni fırsat bulup öğrenmeye çalıştığım bu harika Dünya'nın içinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Daha önce çektiğim fotoğrafları bilgisayarıma atıp baktığımda sağ alt köşesinde makina adı, diyafram, enstantane bilgilerini görebiliyordum. Acemice bir hareket olacak belki ama bunları çektiğim ortamlara göre benzer özellikleriyle kaydetmek istedim. Ama bilmediğim bir ayarını değiştirmiş olabilirim. Bir süredir bu ayarları fotoğraflarımın üzerinde göremiyorum. Ayrıca Bursa da ikamet etmekteyim. Daha iyi öğrenmek adına tavsiye edeceğiniz kurs yada başka bir tavsiyeleriniz olur mu? D3400 18*140 vr makinem. Konu ile ilgili yardımlarınızı arz ederim. Mutlu günler.
  2. Alper GÜLERSÖNMEZ

    Saat Kulemiz

    © Alper GÜLERSÖNMEZ

  3. Alper GÜLERSÖNMEZ

    Bursa Heykel PTT

    © Alper GÜLERSÖNMEZ

  4. Alper GÜLERSÖNMEZ

    Bursa Ulucami Çarşı

    Denemelerim de kusurumuz varsa hoşgörüle.

    © Alper GÜLERSÖNMEZ

  5. Alper GÜLERSÖNMEZ

    Bursa Cumhuriyet Cd.

    © Alper GÜLERSÖNMEZ

  6. Eve giderken deneme yapmak istedim. Biraz gözüm korkmadı değil ama makinelerdeki detayları öğrenmek pratik yapmak gerekiyor. Hayırlı akşamlar.
  7. youtube dan vdeolarını izliyorum, detaylara deneyerek alışmayaçalışıyorum, bizde cep telefonundaki mpixellere aldanıyormuşuz
  8. Şimdi biraz biraz kamerayı tanımak lazım. Teşekkür ederim
  9. Az önce elime ulaştı. 18 105 lik fiyatına aynı neredeyse 18 140 vr lens aldım. Artık başlayalım bizde.
  10. Teşekkür ederim Kemal bey, bu akşam siparişi vericem kısmetse. Tavsiyeleriniz ve önerileriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
  11. Anladım Berat bey, teşekkür ederim. 18 105 olan bütçemi biraz aşıyor ama tavsiyenizi dikkate alıcam. Fotopazar.com dan da baktım. Vr için de sağolun. Bu hafta uyguna hangisi denk gelirse sipariş vericem. Son birkaç gündür iyice netleştirdim sayılır. Tekrar teşekkür ederim. Hayırlı günler.
  12. http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_nıkon-d3400-af-p-18-55-non-vr-dslr-fotoğraf-makinesi-1169925.html media markt ta non vr olarak gördüm, nikonun yetkili satıcılarından bazılarında böyle bişeye karşılaşmadım da, "non vr" vr yok manasında mıdır? http://www.klasfoto.com.tr/Nikon-D3400-18-55mm-VR-Lensli-Fotograf-Makinesi,PR-44620.html , alacağım yer ya da site için bir tavsiyeniz var mı acaba? Acemisiyim biraz ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp diyeyim. Teşekkürler
  13. Teşekkür ederim. Lens içinde 18 105 bakıyorum. İyi akşamlar
  14. Merhabalar, Fotoğrafa ilgim uzun bir süredir vardı, İmkanlar, zaman vs. şeyler engel oluyordu. Ama artık zamanının geldiğine inandığım için bütçeme göre D3400 Nikon bakıyorum. Karasulu Garanti birkaç yerde karşıma çıktı. Yetkili servisi olduğunu öğrendim. teknosa gibi teknoloji marketlerden aldığınız makinalar bizim garantimizdedir dendi. İnternet üzerinden daha uygun fiyatlar buldum ancak güvenemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? İyi akşamlar.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.